AcasăNewsDacian Ciolos ingroasa randul martirilor de pripas

Dacian Ciolos ingroasa randul martirilor de pripas

Dupa salvatorii-martiri Nicusor Dan si Clotilde Armand, providentialul Dacian Ciolos ne anunta si el ca de fapt nu ar dori sa mai fie premier, dar se sacrifica.

In timp ce Dacian Ciolos este pregatit sa-si sacrifice alti patru ani la Palatul Victoria, romanii ar prefera sa se sacrifice ei cu un alt premier

„Nu stiu daca imi doresc (un nou mandat de premier – n.r.). Am spus ca sunt gata sa imi asum. Eu nu am fost pregatit sa imi asum acest lucru si atunci cand mi s-a propus. Acum poate sunt mai mult ca atunci”, spune Dacian Ciolos. Dupa ce a lasat sa se inteleaga ca este gata de un nou martiriu de dragul tarisoarei, Ciolos a scapat porumbelul care confirma scenariul prin care el trebuie sa ramana pironit la Palatul Victoria si dupa alegeri, indiferent de rezultatul scrutinului. ”Sigur ca va fi mult mai complicat de guvernat cu partide, dar urmeaza sa vad, asta e esenta democratiei. Nu o sa-mi vand constiinta pentru nimic, cu atat mai putin pentru un post de prim-ministru”, a comentat luat de val Dacian Ciolos. Iar daca el ”urmeaza sa vada” cum e sa conduci un guvern politic, asta inseamna implicit ca epopeea tehnocratilor damboviteni va continua si dupa 11 decembrie, asa cum isi doresc Klaus Iohannis si Bruxelles-ul. Eventual si americanii, dar mai putin de cand cu Donald Trump.

author avatar
Simona Badulescu
90 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger