AcasăNewsDaca esti Balanta, musai preferi Venetia…

Daca esti Balanta, musai preferi Venetia…

Pentru cei care nu si-au planificat inca o destinatie anume, iata cateva sfaturi pentru vacanta in functie de zodiile care va guverneaza.

Berbec

Persoane active,  incapatanate, berbecii sunt adeptii calatoriilor motorizate, pentru a nu depinde de nimeni. Autoritari, impun fara echivoc destinatia si nu-si schimba planurile pentru altii. Actiune-aventura este motto-ul lor. De aceea deseori prefera sporturile extreme, adrenalina. Discotecile, aglomeratia, schiul  nautic, expeditiile montane sunt activitatile in care se simt bine in vacanta.

Leu

Trufas, este prin excelenta un doritor de lux, confort si all-inclusive. Marile atractii ale capitalelor europene ii sunt preferate. La fel si plajele exotice, statiunile montane de lux. Se deplaseaza intotdeauna la business-class, daca nu,  sta acasa. Va dori mereu meniu VIP si servicii de top la indemana. Client ostentativ.

Sagetator

Adeptii calatoriilor lungi in care vor sa descopere cat mai multe spatii necunoscute. Fara a fi meticulosi cu pregatirile si cu un itinerariu precis. Ii intereseaza culturi si obiceiuri de tot felul, aventuri culinare, drumetii montane, socializarea cu popoare indepartate geografic. Nu sunt pretentiosi,  acceptand deseori sa calatoreasca fara mofturi, doar intr-un singur sens: mereu inainte.

Taur

Este gospodarul vacantelor. Planifica totul ca un innascut organizator. Nimic nu lasa la voia intamplarii, totul e scris la buget si bifat ca rezolvat: bilete, starea masinii, hainele, bagaje. Adeptii vizitelor unei mari diversitati de obietive turistice, taurii doresc sa fie tratati ca la carte in calatorii, pe principiul ”dau bani dar si pretind”. Nu agreeaza arbitrarul sau traiul la cort.

Fecioara

Alta zodie obsedata de ordinea calatoriilor. Va sti dinainte cu siguranta itinerariul, ruta, cazarea, preturile si ofertele operatorilor. Fecioara este caracterizata si prin eficienta de care da dovada in vacante. Nu este o zodie contemplativa ci valorifica fiecare minut in calatorii. De asemenea,  cei nascuti sub aceasta zodie aleg tari nordice, preferand rigoarea si disciplina unei corrida.

Capricorn

Calatori rationali, cei nascuti sub aceasta zodie prefera valorile clasice, chibzuiala. Sunt adeptii pachetelor hoteliere si a vizitelor in grup organizat. Nu acccepta servicii ieftine si cauta sa fie vazuti ca persoane importante. Destinatiile sunt mai degraba plicticoase, capricornii punand accentul pe cultura, istorie, cunoastere.

Gemeni

Paradoxal, gemenii sunt, in acelasi timp, turisti contemplativi dar si drumeti mereu  iscoditori. Sunt in stare sa petreaca luni la malul marii dar, in acelasi timp, alterneaza repaosul cu scurte si diferite destinatii. Mereu curiosi , nu sunt adeptii luxului si nici a bagajelor sau dotarilor sofisticate. Ideea si libertatea voiajului sunt mai importante.

Balanta

Cei nascuti in Balanta prefera  rafinamentul: Venetia, Parisul…In general destinatiile incarcarte de rafinament, stil si tentatii. De asemenea, isi aleg cu mare atentie companionii, care musai trebuie sa fie pe aceeasi lungime de unda. Cheltuie mult si pe lucruri de calitate.

Varsator

Se arunca aproape orbeste catre cele mai neprevazute sau bizare destinatii. Cauta inainte de toate sa fie martori la fenomene iesite din comun, intalnite in locuri extreme sau putin umblate de alti turisti. Mereu deschisi la nou.

Rac Cu greu pornesc Racii intr-o calatorie. Legati fundamental de locuinta lor, prefera locurile si destinatiile de unde se pot intoarce cat mai repede in fata calculatorului, la ei acasa. Nu calatoresc decat rar singuri. Nu cauta agitatia si ocolesc plajele frivole.

Scorpion

Scorpionii sunt adeptii lui Bear Grills in vacante. Cauta duritatea naturii si lectiile de viata pe care le dau locurile incarcate de mister, unde este dificil de ajuns. Calatoriile lor sunt mai degraba calatorii initiatice, preferand inaltimile unde-si duc traiul calugarii chinezi, sau jungla africana. Buni organizatori ai voiajului.

Pesti

Adepti ai misterlor si ai legendelor, Pestii cutreira lumea in lung si-n lat, cautand mereu revenirea la natura si la esoterism. Fireste, asa cum le arata semnul zodiacal, apa, marile sunt chemari irezistibile pentru ei.  Se pliaza in acest sens dupa orice buget, cata vreme stiu ca la capatul drumului ii asteapta intinderile nesfarsite ale marii. Generosi, impart chiar si putinul cu cei pe care-i intalnesc.

 

author avatar
National
166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger