AcasăNewsDaca Blaga ramane la conducerea PDL, praful si pulberea se va alege...

Daca Blaga ramane la conducerea PDL, praful si pulberea se va alege de zestrea electorala. Afla cine considera asta!

Vasile Blaga se viseaza prezidentiabilul PDL

Daca Vasile Blaga va ramane la conducerea PDL, praful si pulberea se va alege de zestrea electorala, aia cata mai este, a partidului. Cel putin asa considera primarul Aradului, Gheorghe Falca, adversar declarat al actualului lider PDL.

Gheorghe Falca sustine ca Blaga va ingropa partidul

Vasile Blaga este optimist. Se vede reconfirmat ca lider al partidului, ba chiar si ”avansat” la statutul de prezidentiabil al PDL.

Vasile Blaga se viseaza prezidentiabilul PDL

”Da, voi candida din nou pentru sefia PDL. Pe de alta parte, spun un lucru si eu cred in el: daca cineva ma va convinge ca este solutia si mai buna pentru partid si, in acelasi timp, este o solutie foarte buna si pentru candidat la prezidentiale, eu sunt cel care ii face campanie interna in partid!”, a declarat Blaga, precizand ca, in momentul de fata, nu exista in PDL un lider mai bun decat el.

”Eu am invatat sa nu fiu de acord nici cu un anume <<misecuvinism>>, destul de pregnant la multi dintre colegi – <<Mie mi se cuvine, mie mi se cuvine>>. Dar nu ti se cuvine nimic pana la urma! Ti se cuvine munca si iar munca, pana cand partidul va spune <<Da, tu ne reprezinti>>”, a mai spus liderul democrat-liberal, convins fiind ca poate reprezenta cu succes partidul si la prezidentialele din 2014. Elanul lui Vasile Blaga a fost rapid taiat de primarul Aradului, pedelistul Gheorghe Falca, despre care mai multi democrat-liberali sustin ca ar fi numai bun de lider de partid. Zgarcit in detalii cand vine vorba de planurile sale politice , Falca se multumeste, pentru moment, sa-l fluiere pe actualul presedinte PDL din tribune. ”Daca domnul Blaga ramane lider PDL, e posibil si acest lucru, insa cu siguranta vom anula sperantele votantilor de dreapta, ca si pe cele ale unor organizatii relevante pentru dreapta romaneasca, fie ele partide, fie organizatii non-guvernamentale”, a avertizat Gheorghe Falca.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
179 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger