AcasăNewsDaca ar fi alegeri, tot PSD ar castiga

Daca ar fi alegeri, tot PSD ar castiga

Pesedistii lui Dragnea pasesc pe urmele taranistilor

Un sondaj de opinie realizat de Sociopol, in perioada 7 – 20 august, arata ca 73% dintre romani cred ca tara merge intr-o directie gresita si doar 14% considera ca Romania este pe drumul cel bun.  In topul preferintelor partidelor, daca alegerile parlamentare ar avea loc imediat, cel mai bine sta PSD, care ar fi votat de 35 % dintre alegatori. Pe locul doi s-ar situa PNL, cu un procent de 19%. Pe locurile urmatoare ar fi MRI cu 13%, ALDE cu 10%, USR cu 8% uramat de UDMR cu un procent de 4%.  Imediat, cu egaliate de sanse sunt partidul PRO Romania si PMP cu un procent de 3%.

La capitolul personalitati de incredere cel mai bine cotat este Raed Arafat, cu 59%, pe locul doi presedintele Klaus Iohannis, cu un procent de doar 33%, Gabriela Firea, edilul Capitalei a fost “votata” cu un procent de 26% urmata imediat de fost sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi 25 %. Europarlamentarul Mircea Diaconu a primit “votul de incedere” de 23%, urmat de Dacian Ciolos in care populatia are incredere de 22%. Imediat, urmeaza in top, Calin Popescu Tariceanu cu 20% la egalitate cu deputatul Corina Cretu. Guvernatorul BNR a fost cotat cu 19 procente in timp ce Liviu Dragnea are 15%, urmat de Victor Ponta si Viorica Dancila care sunt la egalitate cu 13%. Traian Basescu are 12%, urmat pe ultimul loc de Ludovic Orban cu 8%. Sondajul a fost facut pe un esantion  de 1005 persoane, in perioada 7 -20 august prin selectie a persoanelor majore, in mod aleatoriu si la telefon.

author avatar
Ramona Feraru
889 afisari

3 COMENTARII

  1. Bai nene!……oricat de antiPSD ai fi este imposibil sa nu remarci ca PSD este cu adevarat un partid romanesc care tine cu tara si poporul sau!….nu are cum sa piarda alegerile ,deoarece a luat niste masuri cu adevarat BUNE pentru toti!….se bate pentru gazele din Marea Neagra!….de ce a refuzt JOHANNIS semnarea Legii Gazelor din Marea Neagra?…..a facut exact cum a facut cu Legea Padurilor ,de au ramas muntii total la „chelie”…..omul acesta NU a facut nimic bun pentru NOI romanii!……iar toate problemele lui DRAGNEA ,sant create artificial,politic sa NU poata accede la functii de conducere directa in STAT!!!….direct s-ar OPUNE ,intereselor strainilor care NE vor o tara „bananiera”!…toti ravnesc si fac „JOCURI”cum sa NE ia resursele naturale pe care le avem!!!!…decat asa …..mai bine NE dam cu chinezii,prieteni de-o viata !…pe bune!….cum sa NE ia gazele AUSTRIA ,care ne-a luat MOCCA petrolul ,padurile!….si la ei NU ai voie sa tai un copac din padure ,ca te mananca puscaria!!!!……

  2. „VREM SA SCAPAM DE SARACIE. SA FIE POPORUL LA BUTOANE….MAI PRECIS SA FACEM ,,DEMOCRATIE DIRECTA”, CA IM ELVETIA.” Daca se poate……
    Sa vedem cateva relatari esentiale despre ELVETIA:

    Iată cum de a reuşit Elveţia să rămână o tară neutră!Nici măcar Hitler nu a avut curajul să atace această tară!În această tară armata si poporul sunt indivizibile. Nu, aceasta nu este SUA, Rusia si Israel sau Coreea de Nord. Imaginează-ti o tară în care aproape fiecare bărbat este si soldat. O tară în care statul îti dă un pistol gratuit după ce împlinesti 50 de ani. O tară in care aproape te imploră să cumperi o armă oarecare si iti oferă si o reducere pentru ea. Este o tară în stare sa mobilizeze în 4 ore o armată de 650 mii de soldati, iar în 2 zile – o armată de 1.7 milioane de soldati. Pentru comparatie, SUA poate mobiliza doar 1.3 milioane de soldați.
    1. Această tară este amplasată pe un relief foarte muntos. Muntii sunt pentru ea cat zidurile unei cetăti. În stânci sunt săpate nenumărate tuneluri care permit să ajungi în orice colt al ării fără a fi văzut de cineva. Acest stat puternic militarizat se află acolo unde niciodată nu te-ai fi putut astepta, exact în inima Europei. Este vorba de Elvetia!
    2. Orice bărbat elvetian este obligat să facă armata. Aceasta durează doar 3 luni, însa
    acest timp este suficient pentru a transforma un tânăr petrecăret într-un bărbat responsabil. După aceasta, tânărul primeste o armă, o conservă si uniformă militară, pe care acesta le i-a acasă. Periodic, bărbatii elvetieni sunt rechemati în armată, pentru a nu uita cunostintele si abilitătile militare acumulate.
    3. Până la 32 de ani, un bărbat elvetian este rechemat în armată de 7 ori, unde trebuie să stea câte 3 săptămâni. În următorii 10 ani, el va mai fi rechemat încă de 3 ori pentru 2 săptămâni, iar încă peste 10 – o dată pentru 2 săptămâni.
    4. Când elvetianul împlineste 51 de ani, el este eliberat oficial de serviciul militar si esteț obligat să întoarcă statului arma si uniforma. La fel si conserva.
    5. Nimeni nu poate refuza serviciul militar, nici măcar milionarii si bancherii. De fapt,și armata este o bună ocazie de a-si face cunostin te noi si utile. Desi are doar 300 km în latime silungime, Elvetia are un buget militar de 7.5 miliarde de dolari! Ea dispune de 800 de tancuri si blindate si de 350 avioane militare!
    6. Populatia civilă este înarmată până în dinti. Astfel, s-a calculat că elvetienii deinț absolut legal acasă la ei 1.5 milioane de semi-automate si 2 milioane de pistoale. În Elvetia, numărul tir-urilor este egal cu numărul cafenelelor…
    7. Iată de ce, nici măcar Hitler nu a avut curajul să atace această tară…!?!
    OARE DE CE CELE MAI MARI SI SIGURE DEPOZITE BANCARE DE PE GLOB SE GASESC IN ELVETIA…??? CINE SUNT oare CEI MAI MULTI DETINATORII DE ASEMENEA DEPOZITE BANCARE…???

  3. Numai ajutatii social si prostimea voteaza cu P.S.D.

    Apropo.. ce ne intereseaza ca s-a insurat fiul lui Dragnea? S-au mai casatorit si alti tineri chiar deosebiti. Nici ce au servit nuntasii la masa.
    Cine a facut public acest aspect nu are nici constiinta, nici decenta.
    In ceea ce il priveste pe Dragnea, ar fi bine sa nu mai apara la televizor. Strica imaginea intregului partid. In rest,
    numai de bine. Maria

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger