Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Cutremur violent in Japonia, langa Fukusima (VIDEO)

Cutremur violent in Japonia, langa Fukusima (VIDEO)

Autor:

O miscare telurica foarte puternica s-a produs, in urma cu cateva ore, in Japonia. Primele informatii indica faptul ca ar fi vorba despre doua persoane ranite, insa nu si pagube materiale semnificative.

 

cutr2 Cutremur violent in Japonia, langa Fukusima (VIDEO)Seismul a fost imediat urmat de emiterea unei atentionari privind riscul producerii unui tsunami, in regiunile Fukushima si Myagi. Conform presei internationale, in zonele vizate de aceasta atentionare s-au observat valuri mai mici decat cele la care s-au asteptat specialistii, respectiv de pana la 1, 5 metri.

Estimat initial la 7,4 grade pe Richter, pentru ca ulterior magnitudinea lui sa fie revizuita la 6, 9 grade pe Richter, cutremurul care s-a abatut asupra Japoniei a avut epicentrul in estul coastei nipone, in apropiere de Fukushima si a fost resimtit si la nivelul capitalei Tokyo.

Va reamintim ca in aceeasi prefectura – unde se afla si centrala nucleara- s-a produs un cutremur devastator in urma cu circa cinci ani, cand aproape 18 mii de oameni au pierit, atat ca urmare a seismului, cat si a tsunami-ului generat de miscarea telurica deosebit de puternica.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!