AcasăNewsCutremur puternic in China

Cutremur puternic in China

UPDATE: Bilantul victimelor cutremurului ce a avut loc in aceasta dimineata in sud-vestul statului chinez arata ca cel putin 26 de persoane si-au pierdut viata si in jur de 70 au fost ranite, potrivit BBC. Numarul victimelor ar putea fi mai mare, avand in vedere ca mai multe constructii s-au prabusit, existand riscul sa existe oameni prinse sub daramaturi.

Un seism de 6.1 grade pe scara Richter a avut loc, duminica dimineata, in sud-vestul Chinei. Cutremurul a provocat bagube materiale, insa pentru moment nu se cunosc informatii despre eventuale victime.

Miscarea telurica a avut epicentrul in Ludian, oras situat in provincia Yunnan. Cutremurul s-a produs, conform informatiilor date publicitatii de Institutul american de Geologie, la ora 11.30, o adancime de doar 11 kilometri.

Potrivit presei locale, seismul a produs pagube materiale, afectand mai multe constructii, in zonele in care au aparut probleme depansandu-se echipe de interventie, pentru a evalua situatia si a vedea daca populatia e afectata. Pana la aceasta ora nu sunt informatii despre eventuale victime.

Sursa foto: chinasouthoftheclouds.com

author avatar
Cristina Stefan
253 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger