Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Cutremur, miercuri la pranz, in zona Vrancea

Cutremur, miercuri la pranz, in zona Vrancea

Autor:

Ziua si cutremurul in zona Vrancea. De aceasta data, miscarea telurica a avut loc miercuri la pranz, la o adancime de 119, 5 kilometri.

 

cutremur1 350x225 Cutremur, miercuri la pranz, in zona VranceaPentru a patra zi consecutiv, in regiunea cunoscuta drept cea mai activa din punct de vedere seismic de pe intreaga suprafata a Romaniei, s-a produs o miscare telurica. Seismul a avut loc la un sfert de ora dupa ora 12, in judetul Buzau, si a avut magnitudinea 3.3 grade pe scara Richter, potrivit datelor facute publice pe infp.ro.

Deunazi, in aceeasi zona, s-a produs un cutremur de intensitate redusa, 2.9 pe Richter, insa cea mai puternica dintre miscarile telurice inregistrate in ultimul interval ramane cel de luni dimineata, care a avut 4.2 grade pe scara Richter.

 

 


1 Comentariu la Cutremur, miercuri la pranz, in zona Vrancea

  1. Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul

    27-09-2017. 2×7+2-1+7=22 DUMNEZEU; 2+7+1+7=17 IISUS HRISTOS; 2×7=14 MARIA; 27+2-1-7=21 ILIE TIȘBITUL numerele laturilor numelor divine. Acesta este calculul matematic ceresc care a indicat proveniența cutremurului in Vrancea, jud. Buzău.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!