AcasăNewsCutremur in PNL: Antonescu a anuntat demiterea conducerii a trei filiale

Cutremur in PNL: Antonescu a anuntat demiterea conducerii a trei filiale

Antonescu a anuntat, vineri dupa-amiaza, demiterea conducerii filialelor PNL Bucuresti sector 1 si ale organizatiilor din Mehedinti si Dambovita, votate in Consiliul National Executiv, dar si numele unor candidati la alegerile parlamentare din decembrie.

Liderii fililalelor PNL din Sectorul 1 si din Mehedinti si Dambovita au fost demisi, vineri, de CNEx al partidului, a anuntat Crin Antonescu, liderul liberal, intr-o conferinta de presa. De asemenea, birourile teritoriale ale celor trei organizatii au fost dizolvate.

Presedintele interimar al organizatiei PNL sector 1 este Eugen Nicolaescu, noul lider al filialei Mehedinti Marcel Vela, iar la conducerea PNL Dambovita a fost desemnat Mihai Volintir, a mai precizat Antonescu.

Principalele declaratii ale lui Antonescu:

-avem validata componenta listelor. Domnul senator Ioan Ghise va candida la Senat pentru USL, la Brasov. PNL il considera unul dintre cei mai buni parlamentari ai sai.

-Tariceanu va candida acolo unde a ales domnia sa si acolo unde nimeni nu l-a impiedicat. N-a existat niciun fel de confruntare.

-Petre Roman va candida pe un colegiu de deputați in Brasov, iar Victor Ciorbea va candida pe un colegiu de deputați in sectorul 2 al Capitalei.

– senatorul Ovidiu Marian va candia la Arad, cred ca va fi in competitie si cu Mihai Razvan Ungureanu, Mihaela Popa va candida la Iasi, la Camera, Calin Potor la Alba, Octavian Bot in Bucuresti, Ovidiu Secasan la Caras si Dumitru Pardau, la Suceava.

186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger