AcasăNewsUPDATE: Inca un cutremur s-a produs in tara, joi, de aceasta data...

UPDATE: Inca un cutremur s-a produs in tara, joi, de aceasta data in Vrancea

UPDATE: Inca un cutremur a avut loc in tara, in cursul zilei de joi. De aceasta data este vorba despre o miscare telurica de 2,9 grade pr Richter, ce s-a produs la ora 11 si 15 minute, in judetul Vrancea. Din cate au anuntat reprezentantii INFP, seismul s-a produs la o adancime de 113 kilometri.

 

Seismografele au inregistrat o miscare telurica ce s-a produs in Romania tara in dimineata primei zile a lunii in curs.

Este vorba despre un cutremur de intensitate mica, mai exact de magnitudine 2, 5, ce a avut loc, din cate au anuntat reprezentantii Institutului National de Fizica a Pamantului, in judetul Vaslui, la ora 04.33. Seismul de luni dimineata a fost unul de suprafata, fiind inregistrat la doar 4 kilometri adancime.

Miscarea telurica din 1 noiembrie vine la doar cateva zile dupa ce in dimineata zilei de 28 octombrie in zona Vrancea – judetul Buzau s-a produs un cutremur de 5, 8 grade pe Richter, resimtit in Capitala, dar si in alte orase din tara.

author avatar
Cristina Stefan
196 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger