Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Cutremur de peste 4 grade, miercuri, in Marea Neagra!

Cutremur de peste 4 grade, miercuri, in Marea Neagra!

Autor:

O miscare telurica de suprafata s-a produs, miercuri, in zona Marii Negre. Seismologii au anuntat ca acest cutremur a avut 4.2 grade pe scara Richter.

 

7f1d28d09427291dc76da315fe94a63c cutremur marea neagra 350x218 Cutremur de peste 4 grade, miercuri, in Marea Neagra!Mai precis, conform reprezentantilor Institutului de Fizica a Pamantului, seismul de intensitate medie, care a avut loc dimineata, la ora 7 si 40 de minute, la o adancime de doar 15 kilometri.

Nu este singurul cutremur care s-a produs in Marea Neagra in ultimele saptamani. S-a intamplat ca, exact in urma cu p saptamana, sa aiba loc doua astfel de miscari telurice, in aceeasi zi. Ambele au fost cutremure de suprafata si s-au produs la circa patru ore distanta. Primul a avut doar doua grade pe scara Richter, iar celalalt 2.3 grade pe scara Richter, producandu-se, precizeaza infp.ro, la o adancime de doar doi kilometri.

E important de precizat faptul ca, de la inceputul anului, cel mai puternic seism din Romania s-a produs in zona Vrancea, mai precis in judetul Buzau, pe 29 martie. Miscarea telurica in cauza a avut 4.9 grade pe scara Richter.

sursa foto: telegrafonline.roComenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-09-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!