AcasăNewsCutremur de 8.1 grade in largul coastelor Mexicului (VIDEO)

Cutremur de 8.1 grade in largul coastelor Mexicului (VIDEO)

O miscare telurica deosebit de puternica s-a produs vineri dimineata – ora Romaniei -in largul coastelor Mexicului. Din pacate, seismul a facut victime.

UPDATE 2: Bilantul negru a crescut la 29 de morti, conform site-ului CNN.

UPDATE: Sunt cel putin cinci pierderi de vieti omenesti, urmare a cutremurului din Mexic, printre victime numarandu-se si copii.

–-

Cutremurul s-a simtit si in capitala mexicana si a avut – din primele estimari -8.1 grade pe Richter, s-a produs la o adancime de 69 de kilometri si a fost urmat deja de doua replici semnificative, de peste 5 grade pe scara Richter, respectiv de 5.7 si 5.2 grade.

Din cate noteaza presa internationala, sunt cel putin doua decese. Autoritatile mexicane au intrat in alerta, iar printre masurile luate a fost cea a inchiderii scolilor. In cazul de fata s-a emis o alerta de tsunami, valabila pentru 8 state.

Din cate se poate vedea din imaginile surprinse in timpul miscarii telurice si postate intre timp pe internet, unda de soc a fost puternica si a scos din case multi oameni din randul celor care s-au speriat simtind cutremurul – produs in jur de miezul noptii de joi spre vineri, ora locala.

[youtube]WQJxAwYMhIQv[/youtube]

[youtube]eJ2TDrYmVsU[/youtube]

[youtube]9f7WAaG9D74[/youtube]

[youtube]GL82cKwG8Ik[/youtube]

sursa foto: captura youtube

author avatar
Cristina Stefan
217 afisari

1 COMENTARIU

  1. 08-09-2017. 9+2+1-7=5 DIOS; 8+2+1+7=18 JESUS CRISTO; 8-1+7=14 MARIA; 8-2-1+7=12 ELIAS TISBITA numerele literelor și laturilor numelor divine. Acesta este calculul matematic ceresc care a indicat proveniența cutremurului în Mexic și ziariștii de la cotidianul Național sînt obligați să-l introducă în articole.
    Gura Mass-Mediei e uriașa și pentru că refuză să execute aceste ordine din Ceruri, o arunc pe străzi în fiecare an la manifestații.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger