Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Cutremur de 8.1 grade in largul coastelor Mexicului (VIDEO)

Cutremur de 8.1 grade in largul coastelor Mexicului (VIDEO)

Autor:

O miscare telurica deosebit de puternica s-a produs vineri dimineata – ora Romaniei -in largul coastelor Mexicului. Din pacate, seismul a facut victime.

 

cutr Cutremur de 8.1 grade in largul coastelor Mexicului (VIDEO)

UPDATE 2: Bilantul negru a crescut la 29 de morti, conform site-ului CNN.

UPDATE: Sunt cel putin cinci pierderi de vieti omenesti, urmare a cutremurului din Mexic, printre victime numarandu-se si copii.

—-

Cutremurul s-a simtit si in capitala mexicana si a avut – din primele estimari -8.1 grade pe Richter, s-a produs la o adancime de 69 de kilometri si a fost urmat deja de doua replici semnificative, de peste 5 grade pe scara Richter, respectiv de 5.7 si 5.2 grade.

Din cate noteaza presa internationala, sunt cel putin doua decese. Autoritatile mexicane au intrat in alerta, iar printre masurile luate a fost cea a inchiderii scolilor. In cazul de fata s-a emis o alerta de tsunami, valabila pentru 8 state.

Din cate se poate vedea din imaginile surprinse in timpul miscarii telurice si postate intre timp pe internet, unda de soc a fost puternica si a scos din case multi oameni din randul celor care s-au speriat simtind cutremurul – produs in jur de miezul noptii de joi spre vineri, ora locala.

sursa foto: captura youtube


1 Comentariu la Cutremur de 8.1 grade in largul coastelor Mexicului (VIDEO)

  1. 08-09-2017. 9+2+1-7=5 DIOS; 8+2+1+7=18 JESUS CRISTO; 8-1+7=14 MARIA; 8-2-1+7=12 ELIAS TISBITA numerele literelor și laturilor numelor divine. Acesta este calculul matematic ceresc care a indicat proveniența cutremurului în Mexic și ziariștii de la cotidianul Național sînt obligați să-l introducă în articole.
    Gura Mass-Mediei e uriașa și pentru că refuză să execute aceste ordine din Ceruri, o arunc pe străzi în fiecare an la manifestații.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!