AcasăNewsCutremur de 5,7 grade pe scara Richter, in Mexic

Cutremur de 5,7 grade pe scara Richter, in Mexic

Un cutremur cu magnitudinea de 5,7 s-a produs vineri dimineata in Mexic. Pana la aceasta ora nu se cunosc informatii privind eventuale victime sau pagube materiale produse de seism.

(foto: iploiesti.ro)

Epicentrul cutremurului de 5,7 grade a fost inregistrat in statul mexican Oaxaca, situat la 200 de kilometri sud-est de statiunea Acapulco, potrivit Institutului american de Fizica a Pamantului.

Alte doua cutremure s-au produs in aceasta regiune in ultimele saptamani. Pe 12 aprilie, un seism de 6,5 grade a lovit Mexicul, epicentrul sau fiind localizat la 336 kilometri de Acapulco. Miscarea telurica nu a provocat victime sau pagube materiale.

Un cutremur puternic, de 7,4 grade pe scara Richter, a lovit Mexicul pe 20 martie. Doi oameni au murit si cel putin 11 au fost raniti, o mare parte dintre acestia in zona Oaxaca, anunta la acea vreme ministrul mexican de Interne. Seismul a fost resimit si in Mexico City, dar si in Acapulco, zona frecventata de turisti si situata la circa 200 de kilometri de epicentrul cutremurului de 7,4 grade, potrivit USGS.

94 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger