AcasăNewsCurva batrana MAI, violata de un pedofil

Curva batrana MAI, violata de un pedofil

Artiste in sforarii si unse cu toate alifiile, destele batrane de la Ministerul de Interne au fost facute peste noapte de un neica nimeni numit Eugen Stan. Un nenorocit de pedofil aparat de Politie din colegialitate, prostie si incompetenta.

Chiar daca exploatarea politica a cazului Stan ia ochii lumii pe drept – este posibil ca, pornind de la ispravile acestui politist scelerat, sa ajungem la schimbarea guvernului, implicit la o noua criza, nu trebuie omis faptul ca dincolo de decorul politic ranjeste povestea abjecta legata de prestatia Politiei Romane. Institutia care desi trebuie sa ne apere si sa ne protejeze de scelerati l-a ocrotit pe nemernic, asta desi inclusiv sefii Politiei aflasera de ispravile violatorului in serie.

Politia Romana joaca in 50 shades of Grey

Chiar daca pare incredibil, politisti cu functii mai mari si mai mici (si care au la randul lor neveste, copii, surori) au trecut cu vederea incercarea de violare a unei femei, de catre Stan, in octombrie 2016. Dovada sta un document prezentat ieri in mass media,  care demonstreaza ca onor sefii Politiei au fost informati ca Stan Eugen – agent de politie din cadrul DGPMB, Brigada Rutiera, este agresorul care a incercat sa violeze, in octombrie 2016, o femeie de 30 de ani in scara blocului in care locuia. Prea ocupati probabil cu coteriile interne din MAI si cladirea propriilor cariere, politistii cu grade mari au bagat gunoiul, cu dosar cu tot, sub pres, iar ca urmare Politia nu a miscat nimic in acest dosar din octombrie 2016 incoace. Nu-i nimic, a miscat otreapa umana numita Eugen Stan, care a avut timp sa-i nenoroceasca pe cei doi copii din sectorul 5. Asta din ceea ce se stie pana acum, nefiind exclusa aparitia unor noi victime ale nemernicului in uniforma. La fel de adevarat este si ca toate victimele din octombrie 2016 incoace ar trebui puse si in carca tuturor celor de la MAI care, indiferent de functie, au stiut, s-au doar banuit, cu ce se indeletnicea colegul Stan in timpul liber. Ca doar nu degeaba era poreclit la serviciu ”Violatorul”, iar acasa avea o camera intesata cu obiecte sexuale, mai ceva ca in 50 shades of  Grey.  Porecla demonstreaza ca instinctul politistilor a functionat corect si ca acestia au mirosit la timp infractorul.

Incompetenta si prostie in lant

De ce atunci nu au mers mai departe si nu l-au oprit pe dezaxat sa faca rau atator oameni? Intrebarea cade ca o ghilotina pe gatul MAI si cocleste luciul tinichelelor cu care se impopotoneaza marii sefi ai Politiei. O Politie venerabila si care ar fi trebuit sa stie cum sa dovedeasca un ipochimen bolnav la cap si care se simtea mare barbat doar in fata unor copii lipsiti de putere si aparare sau in fata unor femei luate prin surprindere intr-un hol de bloc sau intr-un lift. Colegialitatea prost inteleasa, frica de raspundere, evitarea din principiu a oricarei dureri de cap si convingerea ca nimic nu poate atinge niste mari scule din MAI au permis gunoiului Eugen Stan sa mai distruga doi copii. Doi copii pe care demisia lui Carmen Dan, cea a lui Bogdan Despescu sau a unui card intreg de sefi din MAI nu-i mai poate ajuta cu nimic. Ceea ce nu inseamna insa ca o plecare in gasca a tuturor factorilor responsabili, atat din MAI cat si din Guvern, nu ar fi salutara pentru viitorul nostru al tuturor. Inclusiv cel al venerabilei Politii Romane, proaspat violate de un biet pedofil.

author avatar
Simona Badulescu
1.455 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger