Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » UPDATE Curtea de Apel Bucuresti, evaluata in urma unei alerte ce s-a dovedit falsa

UPDATE Curtea de Apel Bucuresti, evaluata in urma unei alerte ce s-a dovedit falsa

Autor:

Un apel a telefonic, facut luni in jurul pranzului, a dus la evacuarea incintei Curtii de Apel Bucuresti (CAB). In zona au ajuns politistii, dar si pirotehnistii.

 

masina politie2 350x234 UPDATE Curtea de Apel Bucuresti, evaluata in urma unei alerte ce s a dovedit falsa

UPDATE: Verificarile au scos la iveala faptul ca alerta vizand cladirea in care se afla Curtea de Apel Bucuresti a fost una falsa. Activitatea in incinta s-a reluat intre timp.

——-

Concret, s-a dat alarma, dupa ce s-a primit un telefon la 112, in jurul orei 12 si 20 de minute, din partea unui barbat, din cate anunta Antena 3. Se anunta plasarea unui posibil dispozitiv exploziv in sediul Curtii de Apel, aflat pe Splaiul Independentei.

Astfel ca persoanele aflate in sediul Curtii de Apel Bucuresti au fost indemnate sa paraseasca rapid incinta, pana la incheierea verificarilor si la lamurirea situatiei.

Inca nu se stie cine a sunat la 112, insa si acest aspect este in curs de investigatie.


1 Comentariu la UPDATE Curtea de Apel Bucuresti, evaluata in urma unei alerte ce s-a dovedit falsa

  1. Josephine

    Dupa 10 ani de scadere a preturilor, 2018 se anunta un an bun pentru producatorii de grau 2018 se anunta un an bun pentru producatorii de grau, cel putin in ceea ce priveste preturile, dupa aproape zece ani de scadere, cu doua exceptii, anii 2010 si 2012 pe fondul secetelor din Marea Neagra (2010) si SUA (2012). Ori se stie ca, din punct de vedere istoric, tendinta de scadere a preturilor la […] Tobescu, Fordaq: Imaginea publica ca dispar padurile este complet falsa. Romania nu este Albania Imaginea publica ca dispar padurile din Romania este complet falsa, in conditiile in care tara noastra are 7 circa milioane de hectare de padure, iar golurile destinate impaduririi sunt de doar de 78.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!