AcasăNewsCurtea de Apel a decis: Dan Voiculescu ramane in inchisoare!

Curtea de Apel a decis: Dan Voiculescu ramane in inchisoare!

Condamnat la 10 ani de inchisoare pentru comiterea mai multor infractiuni economice in dosarul ICA, afaceristul Dan Voiculescu spera sa scape marti din inchisoare.

Dan Voiculescu a contestat condamnarea la Curtea de Apel Bucuresti si a solicitat rejudecarea dosarului. CAB a decis, pe 9 decembrie, repunerea dosarului pe rol si a dat ca termen de judecata a contestatiei ziua de 6 ianuarie.

Marti, cei implicati in dosar au aparut in fata unui complet de divergenta. Instanta a ramas in pronuntare si, dupa mai bine de doua ore si jumatate de discutii, a decis sa respinga contestatia lui Dan Voiculescu.

Astfel, fostul lider al Partidului Conservator si fostul patron al trustului Intact ramane dupa gratii, decizia Curtii de Apel Bucuresti fiind una definitiva.

Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de inchisoare pentru infractiunile comise in dosarul de privatizare a Institutului de Cercetari Alimentare.

In acelasi dosar au mai fost condamnati la inchisoare, printre altii, Gheorghe Mencinicopschi, fostul director al Institutului de Cercetari Alimentare, care a primit opt ani de inchisoare, Sorin Pantis, fostul director general executiv al Grivco SA, care a primit sapte ani de inchisoare, si Corneliu Popa, fostul director general al Agentiei Domeniile Statului, care a primit opt ani de inchisoare.

author avatar
Cristi Ionita
136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger