AcasăNewsCursurile din invatamantul preuniversitar, suspendate luni in doua judete

Cursurile din invatamantul preuniversitar, suspendate luni in doua judete

Nu doar in Capitala copiii vor sta acasa in prima zi a saptamanii viitoare, din cauza vremii.

UPDATE: Nici elevii din Dolj nu vor merge luni si marti la scoala. Pe site-ul Inspectoratului Scolar din Dolj se anunta ca „avand in vedere prognoza meteorologica in regiunea Oltenia, CJSU si CA al ISJ Dolj au hotarat suspendarea cursurilor in zilele de 26 si 27 februarie 2018, in toate unitatile de invatamant preuniversitar din Judetul Dolj”.

Clasele vor ramane goale, luni, si in judetul Constanta

Scolarii si parintii din Constanta au aflat ca s-a luat decizia suspendarii cursurilor din invatamantul preuniversitar la nivelul intregului judet, pe fondul avertizarilor meteo de vreme rea.

Spre deosebire, insa, de Bucuresti, unde primarul Gabriela Firea a anuntat ca nu se va invata nici luni, nici marti, Prefectura Constanta a decis, in cadrul sedintei Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, „suspendarea cursurilor in toate unitatile de invatamant preuniversitar din judetul Constanta pentru ziua de luni, 26.02.2018”. E drept, cu mentiunea ca pe parcursul primei zile a saptamanii viitoare, „in urma analizarii situatiei operative existente la nivelul judetului, se va hotari necesitatea prelungirii suspendarii si pentru zilele urmatoare”, din cate se mentioneaza intr-un comunicat al Institutiei Prefectului din Constanta, postat pe site-ul Inspectoratului Scolar Judetean Constanta.

author avatar
Cristina Stefan
191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger