AcasăNewsCursa Tarom Munchen-Sibiu, redirectionata direct spre Bucuresti

Cursa Tarom Munchen-Sibiu, redirectionata direct spre Bucuresti

Un zbor operat de catre compania Tarom, avand la bord peste 80 de persoane, a ajuns la Bucuresti, marti, desi in prima faza ar fi trebuie sa aterizeze la Sibiu.

Din cate au anuntat reprezentantii companiei de zbor este vorba despre un avion tip Airbus A318, cu 81 de pasageri la zbor, pe langa membrii echipajului. Avionul plecase din prasul german Munchen marti dimineata, la ora locala 10.25, pe ruta Munchen-Sibiu-Bucuresti.

Pe parcurs s-a stabilit, insa, ca aronava „este nevoita sa aterizeze direct la Bucuresti din cauza unor probleme tehnice”, conform comunicatului Tarom. Oficialii operatorului de zbor au facut publica si solutia gasita pentru pasagerii care doreau sa ajunga la Sibiu – si anume sa parcurga o parte din drum cu un alt avion, pana la Cluj, iar apoi cu mijloace rutiere. „Pasagerii cu destinatia Sibiu vor primi asistenta la sol conform Regulamentului EC261/2004 privind drepturile pasagerilor, si vor fi rerutati pe zborul programat la orele 17:50 spre Cluj, de unde vor fi preluati si transportati terestru la Sibiu”, se mai arata in comunicatul publicat pe site-ul Tarom.

260 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger