AcasăNewsCursa infernala in centrul Capitalei

Cursa infernala in centrul Capitalei

Piata Libertatii din centrul Capitalei a fost scena unei adevarate demostrantii de drifting zilele trecute, cand soferul unui bolid Audi R 8 a scos fum din pneuri si a demarat in tromba, gonind cu peste 100 km/h.

Filmul, care a fost trimis de catre un cititor la adresa de e-mail pont@national.ro, a fost realizat in Piata Libertatii, langa fantana arteziana de la intrarea in Parcul Carol, in urma cu cateva zile. Soferul bolidului de peste 100.000 de euro, care are sub capota o „herghelie” de 430 CP, a gonit nebuneste pe Bulevardul Marasesti, trecand printre pietonii care incercau sa traverseze si a franat brusc in mijlocul strazii.

Intr-un zgomot asurzitor, vitezomanul a oferit un spectacol de drifting, scotand fum din cauciucuri, la propriu. Totul s-a petrecut sub nasul unor agenti de paza care, fascinati de show, au omis sa sune la politie sau sa noteze numarul de inmatriculare. In momentul in care cititorul care a trimis imaginile la „National” a scos telefonul si a inceput sa filmeze, soferul masinii s-a mai rasucit o data si a demarat in tromba spre autogara Filaret, atingand 100 km/h in cateva secunde.

[youtube]xYnGW8V9fss[/youtube]

author avatar
Narcis Voica
94 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger