AcasăNewsCurg acuzatiile: Dominique Strauss-Kahn era si proxenet, nu numai violator

Curg acuzatiile: Dominique Strauss-Kahn era si proxenet, nu numai violator

DSK, acuzat de „proxenetism agravat prin organizarea in banda”

Fostul sef al FMI, Dominique Strauss-Kahn, „a avut o contributie efectiva la acte de proxenetism”, cred judecatorii „dosarului Carlton”.

DSK, acuzat de „proxenetism agravat prin organizarea in banda”

In dosar sunt anchetati opt oameni, plus DSK, pentru „proxenetism in banda organizata”, totul plecand de la „fetitele” livrate unor oameni de afaceri si politicieni la hotelul Carlton din Lille, Franta.

”Dodo saramura„ procura „fetitele”

Cazul a devenit stufos, existand indicii ca DSK asigura femei si pentru clienti de peste hotare. Principalul acuzat in acest dosar este Dominique Alderweireld, zis „Dodo saramura”, patron al mai multor saloane de „masaj”, baruri hostess si bordeluri in Belgia, scrie Le Figaro.  Judecatorii francezi care instrumenteaza cazul considera ca exista mai multe indicii ce  demonstreaza participarea lui DSK „efectiva si determinanta” la „actele de proxenetism” ale bandei. Aceasta a fost decizia luata la 19 decembrie de Camera de instructie a Curtii de Apel din Douai care a dat drumul la continuarea anchetei.

„Mai mult decat libertin”

Cei sase avocati ai lui DSK incearca sa demonstreze ca clientul lor nu a avut alta „contributie” in caz decat aceea ca este un barbat libertin, caruia ii place sa se distreze. Insa, judecatorii incearca sa demonstreze ca DSK stia ca femeile prezente la „intalnirile” din Lille, Paris, Washington, erau prostituate platite, scrie Le Figaro, citand surse din apropierea dosarului. Magistratii au suficiente indicii ca DSK „nu ar fi fost un simplu beneficiar al acestor petreceri libertine, ci ar fi initiat si favorizat in deplina cunostinta de cauza, cu ajutorul unor persoane din anturaj, un sistem de satisfacere a nevoilor sexuale”.

author avatar
Adina Mutar
129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger