AcasăNewsCuplul Iohannis, alaturi de presedintele Trump si Prima Doamna

Cuplul Iohannis, alaturi de presedintele Trump si Prima Doamna

Dupa cadrele realizate in iunie, la Casa Alba, cu prilejul vizitei lui Klaus Iohannis la Washington, liderul de la Cotroceni apare intr-o alta fotografie impreuna cu presedintele american, poza fiind realizata, de aceasta data, la New York.

Klaus si Carmen Iohannis, de-a dreapta cuplului prezidential american

Cei doi lideri politici apar impreuna cu sotiile, fotografia fiind facuta cu ocazia receptiei oferite de catre liderul de la Washington in onoarea sefilor de delegatii care participa la aceasta reuniune. E de remarcat faptul ca toti cei patru zambesc, indeosebi presedintele american, dar si ca nuanta tinutei purtate de Carmen Iohannis constituie, practic, o pata de culoare in instantaneul postat pe pagina oficiala de Facebook a presedintelui roman.

Evenimentul a facut parte din seria celor care au figurat, pe parcursul zilei de miercuri, pe agenda presedintelui Iohannis, aflat in Statele Unite pentru a doua oara in acest an, prezenta vizita fiind prilejuita de participarea la cea de-a 72-a sesiune a Adunarii Generale a ONU s-a numarat si prezenta la aceasta receptie.

sursa foto: Facebook/Klaus Iohannis

author avatar
Cristina Stefan
481 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger