AcasăNewsCupa Romaniei, dusa la gratar

Cupa Romaniei, dusa la gratar

Leasă, bre, că merge-aşa!

Dupa ce organizatorii s-au facut de tot rasul pregatind Cupa Romaniei pentru Astra, ea fiind castigata de Voluntari, trofeul si-a continuat aventurile in lumea chefurilor rurale.

Leasă bre că<br >merge aşa

Dan Leasa, directorul general al celor de la FC Voluntari, s-a bucurat in felul lui de Cupa Romaniei castigata in premiera de formatia ilfoveana.  A doua zi dupa finala, oficialul Voluntariului a scos trofeul in curtea casei, la un gratar asezonat cu manele. Alaturi de Leasa, la respectiva petrecere ar fi participat si membri ai Consiliului de Administratie. Directorul general nu s-a sfiit sa danseze cu trofeul in brate pe acordurile lautarului, in timp ce micii sfaraiau pe gratar. Clipul video a fost postat pe facebook. Actualul trofeu al Cupei Romaniei se acorda castigatoarei incepand din anul 2002, atunci cand a fost donat de catre Ion Tiriac. Trofeul, o cupa care are la baza o minge de fotbal, este realizat din argint masiv si a fost creat de un bijutier din Germania, care si-a dorit sa ramana anonim. Cupa masoara 60 de centimetri in inaltime si cantareste 12 kilograme. Pe trofeu sunt filigranate stema Romaniei si emblema FRF, iar pe soclu sunt imprimate toate castigatoarele Cupei din 2002 si pana azi.

author avatar
Catalin Dumitrescu
667 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bai nene!….NU este corect,ca daca castigi Cupa Romaniei,sa faci „paranghelie cu manelisti,cum a facut FC VOLUNTARI!!!…d-ul PANDELE ,ar trebui sa-l demita.pe acest DAN LEASA,indiferent ce”pile” are el!!!….trofeul trebuia depus in vitrina clubului,dupa care putea face orice,ascultand orice muzica!….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger