AcasăNewsCunoscuta cantareata Janet Jackson a adus pe lume primul copil la 50...

Cunoscuta cantareata Janet Jackson a adus pe lume primul copil la 50 de ani

Ani la rand s-a dedicat carierei, dovada ca are unul dintre cel mai cunoscute nume din sfera muzicii americane. De cateva luni incoace, insa, viata lui Janet Jackson s-a schimbat radical. Totul de cand a ramas insarcinata si a decis sa isi puna viata de familie inaintea oricarui alt proiect.

De altfel, cand le-a dezvaluit fanilor ca e insarcinata, si drept urmare ca se vede nevoita sa intrerupa turneul pe care planuia sa-l intreprinda, nu a mai fost un secret pentru nimeni faptul ca solista in varsta de 50 de ani, la momentul respectiv, era pregatita sa simta pentru prima oara emotiile rolului de mama.

Iar de marti incepand, una dintre surorile regretatului Michael Jackson a si putut sa isi tina in brate bebelusul, pe care l-a adus pe lume in cea de-a treia zi a noului an, din cate a confirmat un reprezentant al artistei, pentru publicatia „US Magazine”. Primul copil al cantaretei si al barbatului iubit, cu care s-a maritat acum patru ani, se numeste Eissa, din cate dezvaluie aceeasi sursa.

Ar fi de mentionat faptul ca baietelul lui Janet Jackson a venit pe lume la aproape 36 de ani de cand artista lansa cel dintai album al sau, primul din seria de 11.

foto: Facebook/Janet Jackson

144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger