AcasăNewsCunoscuta cantareata de muzica populara Rela Lucan, gasita moarta in casa!

Cunoscuta cantareata de muzica populara Rela Lucan, gasita moarta in casa!

Colegii de breasla, dar si iubitorii acestui gen muzical sunt in stare de soc dupa ce au aflat ca Rela Lucan, o indragita cantareata de muzica populara a pierit subit.

Artista de muzica populara avea 45 de ani. A fost gasita fara suflare, in propria locuinta, chiar de catre fiica acesteia. Conform dolj.radicalonline.info, trupul fara viata al solistei ar fi fost descoperit in baia apartamentului. Rela Lucan locuia in cartierul Craiovita Noua, si in ultimele zile, povestesc vecinii, nu a mai fost vazuta iesind din casa. Oamenii au banuit ca solista fie era plecata in alt oras, unde mai avea o proprietate, fie era ocupata cu vreun concert. Au aflat, consternati, vineri, ce se intamplase cu ea de fapt, dupa ce fata cantaretei si-a gasit mama fara suflare.

Urmeaza ca anchetatorii sa stabileasca in ce conditii a murit solista de muzica populara. Raportul medicilor legisti va aduce informatii esentiale cu privire la cauza decesului Relei Lucan.

Nascuta in judetul Dolj, cantareata a lansat doua albume, „Crasmarita, crasmarita” (2007), care contine si piesa „Am inima pustiita”, una dintre cele mai apreciate melodii ale sale,  si „Ridicati paharele” (2009), realizat impreuna cu artistul Gore Belanschi.

[youtube]khzTvbgNtYg[/youtube]

[youtube]tkWmjnXa7zE[/youtube]

Sursa foto: Facebook

15.515 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger