AcasăNewsCunoscut lider sindical gasit mort in casa

Cunoscut lider sindical gasit mort in casa

Unul dintre liderii Blocului National Sindical, mai exact vicepresedintele BNS, a fost gasit fara suflare.

UPDATE: Colegii din cadrul BNS au transmis un mesaj de condoleantei adresat familiei sindicalistului gasit fara suflare. „Blocul National Sindical anunta cu imens regret incetarea din viata a Vicepresedintelui Ion Pisc In ultimii ani a avut de luptat cu o suferinta pe care a pastrat-o pentru sine, a luptat din rasputeri si la final a pierdut. Astfel, s-a stins un om care a stiut sa fie alaturi de oameni, carora li s-a daruit, asa cum s-a daruit misiunii si muncii sale pana in ultima clipa. Prin moartea sa, lasa un gol urias pe care nu il va acoperi nimeni. Vei ramane in inimile noastre pentru totdeauna, Ion Pisc, sindicalist energic si curajos, puternic si iubitor de oameni!

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Condoleante familiei, suntem alaturi de voi!”, suna mesajul postat pe pagina electronica oficiala a federatiei.

–––

Informatia care i-a luat prin surprindere pe apropiatii si pe cunoscutii liderului sindical Ion Pisc Scradeanu s-a raspandit cu repeziciune miercuri la amiaza.

Din cate se pare, sindicalistul aflat in fruntea Federatiei „Energetica” s-ar fi spanzurat. Conform presei gorjene, barbatul a fost descoperit in locuinta de serviciu in care statea in Capitala, pe raza sectorului 3.

Politistii au ajuns la fata locului si au inceput cercetarile menite sa scoata la iveala conditiile in care a sfarsit sindicalistul.

author avatar
Cristina Stefan
556 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger