Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Cumparam dulciuri de 43 milioane de euro!

Cumparam dulciuri de 43 milioane de euro!

Autor:

In luna decembrie romanii consuma peste 7,4 milioane de kilograme de dulciuri, arata studiul realizat de  producatorul polonez Dr.Gerard. Ne indopam, mai ales, cu “prajiturile saracului” – biscuiti si napolitane!

 

dulciuri pentru Craciun Cumparam dulciuri de 43 milioane de euro!Pe piata de retail, Sarbatorile duc la o triplare a vanzarilor, intre 158% si 520%, fata de luna noiembrie.

Peste 40% din populatia Romaniei mananca “ceva dulce” intre mese(!), de preferat napolitane si biscuiti. De altfel, datele estimative ale Retail Zoom au aratat, ca, in perioada similara din 2015, cele doua produse au ocupat pozitiile fruntase in consum – 24,3%, respectiv, 16,54%. Pachetele mici(50 gr), dar multe, sunt trendul vanzarilor si pe pietele europene, nu numai la noi in tara. Una peste alta, consumam peste 2,1 kilograme de biscuiti, pe an, cu peste 70% mai mult fata de acum zece ani. Un Studiu National de Audienta(SNA) Focus, mai arata ca aproape 60% din  romance(teoretic, deosebit de atente la subiectul silueta) nu rezista tentatiei dulciurilor! La sfarsitul acestui an, Dr. Gerard a castigat peste 4 milioane de euro din vanzarea a 2000 de tone de produse.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!