AcasăNewsCum zbori daca ai bani

Cum zbori daca ai bani

Emirates isi foloseste flota de Boeing 777 pentru zboruri din Dubai catre 140 de orase aflate pe sase continente

Emirates a dezvaluit noile cabine ale flotei de Boeing 777 care redefinesc luxul aerian, prezentand o tehnologie demna de NASA si o estetica à la Mercedes-Benz Clasa S

Emirates isi foloseste flota de Boeing 777 pentru zboruri din Dubai catre 140 de orase aflate pe sase continente

La clasa intai, usi culisante din podea pana in tavan garanteaza o intimitate completa pe patru metri patrati de spatiu personal. Scaunele se inclina pana ce devin paturi si dispun de o pozitie ”gravitatie zero”, gratie unei tehnologii inspirate de NASA, care ofera o senzatie de plutire. Avioanele Boeing 777 dispun de ceea ce Emiratele prezinta ca fiind primele hublouri virtuale, inovatie care proiecteaza vizualizarea peisajului exterior gratie unei camere ce filmeaza in timp real. O premiera pentru o companie aeriana.

Scaunele se transforma in paturi cu gravitatie zero
Pijamale ce țin pielea hidratată în timpul zborului
O impresionantă tehnologie de vârf este la dispoziția pasagerilor
Spațiu privat de patru metri pătrați

Kit-urile cabinelor de dus au fost realizate in parteneriat cu Bulgari si Byredo. La dispozitia pasagerilor exista si pijamale concepute pentru a pastra pielea hidratata in timpul zborului, gratie unei tehnologii brevetate ce foloseste miliarde de capsule aplicate pe tesatura, care elibereaza o formula hidratanta. La clasa business, fotoliile de piele, tetierele ergonomice, panourile de lemn sau diferite ecrane de comanda si divertisment evoca interiorul masinilor de lux sportive. Experienta se prelungeste si la sol, pentru ca Emirates si Mercedes-Benz si-au extins recent parteneriatul cu o flota de Mercedes Clasa S care asigura clientilor servicii gratuite cu sofer. Si aici, scaunele se inclina total iar panouri separa locurile. Un mini bar personal completeaza confortul. Pasagerii pot comunica cu usurinta cu personalul de la bord sau pot chema room service gratie unui sistem de comunicatie video.

author avatar
Tudor Borcea
347 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger