Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Cum vor circula mijloacele RATB vineri, de 1 mai!

Cum vor circula mijloacele RATB vineri, de 1 mai!

Autor:

Daca nu va numarati printre norocosii care pleaca din Capitala, in minivacanta prilejuita de inceputul lunii mai (1-3 mai), ba mai mult, si lucrati pe parcursul zilei de vineri, pe 1 mai, si va intrebati dupa ce program vor circula mijloacele de transport in comun de suprafata, va spunem noi!

 

Autobuz RATB Silviu Filip Cum vor circula mijloacele RATB vineri, de 1 mai!Reprezentantii Regiei Autonome de Transport Bucuresti au anuntat ca, pe 1 mai, de Ziua Internationala a Muncii, angajatii RATB vor lucra, insa dupa un pogram specific unei zile de duminica.

Astfel, atat soferii de autobuze si troleibuze, cat si conducatorii tramvaielor, dar si personalul din cadrul centrelor de emitere si reincarcare a cardurilor de calatorie vor fi la datorie, insa vor respecta un program special de lucru, drept urmare mijloacele de transport in comun vor opri in statii la un interval mai mare de timp fata de zilele obisnuite, lucratoare, ale saptamanii. De asemenea, cei care doresc sa isi reincarce cardul de calatorii pot face acest lucru si vineri, 1 mai.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!