Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Cum vede Tariceanu discursul lui Kovesi

Cum vede Tariceanu discursul lui Kovesi

Autor:

Liderul ALDE se numara printre primii actanti ai scenei politice care au reactionat la conferinta de presa de aproape doua ore sustinuta, miercuri seara, de Laura Kovesi, la sediul DNA.

 

tariceanu 350x159 Cum vede Tariceanu discursul lui KovesiCalin Popescu Tariceanu considera ca DNA-ul nu ar fi supus vreunei presiuni, la momentul actual.”Am vazut cateva extrase in presa ale discursului pe care l-a tinut doamna Kovesi si am impresia ca dansa nu vede barna din ochiul ei, a institutiei, dar cauta sa gaseasca defectele in ochii altora. Cred ca institutia, in momentul de fata, nu este supusa nici unei presiuni. Este, as spune, interesul public firesc pe care toti cetatenii il au cu privire la o functionare corecta a justitiei”, considera Tariceanu.

Va amintim ca seara trecuta sefa DNA a anuntat ca nu va demisiona, spunand ca nu crede ca atacul la adresa DNA “este intamplator”, si ca “asistam la un festival disperat al inculpatilor” si a invocat un “asalt asupra justitiei”.


1 Comentariu la Cum vede Tariceanu discursul lui Kovesi

  1. K

    Eu cred ca o sa fie demisa ca justitia se face pe acte iar toate falsurile sunt semnate de ea. Unde nu e cap vai de picioare spune o zicala romaneasca. Asta asa e unde nu e cap vai de elita. Eu sincer sa fiu tiu cu adevarul care e mereu la mijloc sus dreapta.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!