AcasăNewsCum vede Orban recentele plecari din PNL: "au preferat sa ingroase randul...

Cum vede Orban recentele plecari din PNL: „au preferat sa ingroase randul firimituristilor”

Dupa ce in ultimele zile doi liberali cunoscuti – senatorii Ion Popa si Daniel Zamfir, initiatorul Legii darii in plata – au parasit Partidul National Liberal – alegand sa mearga catre ALDE, Ludovic Orban a tinut sa sublinieze ca „adevaratii liberali raman alaturi de PNL”.

Pierderea suferita de tabara liberala este cu atat mai importanta cu cat plecarile s-au oficializat chiar inainte sa fie depusa motiunea de cenzura pregatita de Partidul National Liberal, demers pentru sustinerea caruia PNL-ul inca isi cauta sustinatori in randul parlamentarilor de la alte formatiuni si cei independenti. „Inaintea unei batalii decisive pentru Romania este normal ca unii sa fie mai slabi de inger si sa paraseasca linia frontului si sa dezerteze in tabara adversa”, explica Orban, convins ca „PNL va da aceasta batalie cu la fel de multa energie (…) chiar daca unii dintre cei care au primit votul oamenilor fiind candidati din partea PNL au preferat sa ingroase randul firimituristilor, fiind alaturi de seful firimituristilor , respectiv dl Tariceanu, firimituristii fiind aceia care sunt de fapt in sufragetia lui Dragnea si se multumesc cu firimiturile care cad de pe masa lui Dragnea”. „Ce sa le spun? (…) decat <<drum bun, cale batuta>>”, a conchis Orban, luni dupa-amiaza, dupa sedina Biroului Executiv.

author avatar
Cristina Stefan
144 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ma gandesc serios sa capacitez niste supravietuitori, si urmasi ai adevaratilor penelisti si conform statutului, sa cer desfiintarea acestui partid bolsevic, care uzurpa un nume istoric. Se rasucesc in mormand marii liberali cand ii vad pe epigonii astia cum apara urmasii tortionarilor si le sufla-n cur securistilor de rit nou…SI cand te gandesti ca majoritatea am intrat in PNL, dupa abominatia din ’89, tocmai pentru apararea drepturilor omului, libertatea de opinie, limitarea puterii institutiilor de forta, combaterea abuzurilor….Cand a murit PNT a fost trist, dar …era batran, parea asa, cam desuet, dar PNL-ul lui Orban moare urat, impuscat in Piata Rosie, de camarazii lui, precum Maiakovschi

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger