Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Cum vede Dancila criticile aduse de Opozitie Guvernului

Cum vede Dancila criticile aduse de Opozitie Guvernului

Autor:

Zi plina pentru Viorica Dancila. Dupa ce dimineata a fost la un eveniment dedicat Zilei Jandarmeriei, in Parcul Carol, iar la pranz s-a aflat la Cotroceni, pentru intrevederea cu Klaus Iohannis, premierul a ajuns, in jurul orei 16, la Parlament.

 

dancila 2 350x177 Cum vede Dancila criticile aduse de Opozitie GuvernuluiViorica Dancila a raspuns invitatiei liberalilor, care au dorit sa afle explicatii de la sefa Guvernului, in cadrul “Orei prim-ministrului”, de la Camera Deputatilor, considerand ca premierul “trebuie sa le explice romanilor unde sunt banii din cresterea economica”. De altfel, Dancila a amintit, intre altele, ca “Romania a inregistrat in 2017 o crestere economica record, de 7%, insemnand un PIB de 856, 4 mld lei”.

Totodata, sefa Guvernului a tinut sa sublinieze urmatorul aspect: “pentru mine, ca prim-ministru, criticile aduse Guvernului de catre opozitia parlamentara si in mod special de catre PNL reprezinta un element foarte important in evaluarea activitatii Guvernului”. Mai mult, premierul Dancila a sustinut ca “aceste critici absolut necesare pentru noi”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!