AcasăNewsCum va fi vremea in weekend (6-7 octombrie)

Cum va fi vremea in weekend (6-7 octombrie)

(foto: trilulilu.ro)

Vremea se mentine frumoasa in prima parte a weekend-ului, asa ca daca vreti sa plecati din Bucuresti, sambata cerul se anunta senin si temperaturile placute pentru aceasta perioada. Duminica dupa-amiaza temperaturile vor scadea si vor cadea ploi.

(foto: trilulilu.ro)

Sambata vremea ramane calda, cu temperaturi de pana la 28 de grade in sud. La Bucuresti la amiaza se vor inregistra 27-28 de grade. Si la munte se anunta temperaturi mai ridicate decat in mod obisnuit in luna octombrie. Cerul va fi senin, iar vantul va sufla slab, cu unele intensificari in zonele inalte. La Brasov termometrele vor arata, la amiaza, 23 de grade, in timp ce la Timisoara si Iasi sunt prognozate 26 de grade. Vremea va fi frumoasa si calda si pe litoral, cu 25 de grade la Constanta.

Duminica, in prima parte a zilei cerul va fi in general senin in majoritatea regiunilor. Abia la amiaza se anunta innorari intr-o prima faza in nordul si centrul tarii, zone in care in cursul serii si al noptii ar putea sa ploua. Instabilitatea va cuprinde treptat si restul teritoriului, iar spre seara ar putea sa cada precipitatii si sa bata vantul. Maximele vor fi mai scazute decat in ziua precedenta, cu 25-26 de grade in Bucuresti.

449 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger