AcasăNewsCum va fi vremea in urmatoarele zile!

Cum va fi vremea in urmatoarele zile!

Temperaturile scad usor duminica, 5 mai, in regiunile estice, iar in celelate regiuni, valorile termice se mentin in continuare ridicate pentru aceasta perioada a anului, cu maxime de la 19 grade in nordul Moldovei si pana la 30 de grade in sud-vestul Olteniei.

Duminica, 5 mai, instabilitatea atmosferica este mai accentuata in sud-estul tarii, unde vor cadea averse de ploaie insotite de descarcari electrice. In celelalte zone, vremea se va mentine frumoasa pentru luna mai. Vantul va sufla mai alert in timpul ploilor, dar in rest nu va trece de moderat. In Bucuresti, in prima parte a zilei, vremea va fi frumoasa, dar de dupa-amiaza este posibil sa cada averse insotite de descarcari electrice. Meteorologii prognozeaza temperature de aproximativ 27 de grade.

Luni, vremea va fi deosebit de calda in toata tara, cu exceptia regiunilor estice, unde maximele sunt normale pentru luna mai. La amiaza, in sudul si nordul litoralului, termometrele vor indica 20 de grade, iar in Banat 29 de grade. Instabilitate termica se va resimti in vest si in sud-vest, unde norii se inmultesc si vor cadea averse de ploaie, insotite de descarcari electrice. In Bucuresti, temperaturile se mentin ridicate, cu aproximativ 26 de grade.

Marti, in cea mai mare parte a tarii, temperaturile sunt putin mai mari decat valorile normale pentru aceasta perioada. Vremea va fi frumoasa in majoritatea regiunilor, exceptie va face vestul tariii, unde trecator se vor aduna norii si sunt conditii de ploaie slaba. In Capitala ,vremea pastreaza acelasi registru cu temperature de 26-27 de grade.

author avatar
Anca Murgoci
244 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger