AcasăNewsCum va fi vremea in noaptea de Inviere si in prima zi...

Cum va fi vremea in noaptea de Inviere si in prima zi de Paste!

Dupa cateva zile superbe, cu soare si temperaturi ridicate, de vara, vremea se mai racoreste putin si este posibil sa ploua in mai multe regiuni. Aflati cum va fi vremea in noaptea de Inviere si in prima zi de Paste!

Sambata, soarele va fi acoperit treptat de nori in majoritatea regiunilor, exceptie facand Dobrogea si Crisana. Meteorologii spun ca spre seara s-ar putea sa ploua local la munte si izolat in vestul tarii. Maxima zilei in Bucuresti va ajunge la 28-29 de grade, fiind posibil sa cada ploi scurte, odata cu lasarea serii. Si la munte sunt progonzate precipitatii, in timp ce pe litoral se anunta o zi frumoasa, cu 23 de grade.

In noaptea de Inviere s-ar putea sa ploua in Moldova, zona Carpatilor Orientali si izolat in Transilvania, Muntenia si Dobrogea, potrivit realitatea.net. Temperaturile vor fi, insa, normale pentru aceasta perioada a anului, ajungand la 13 grade in Bucuresti si 16 grade la malul marii.

Duminica, in prima zi de Paste, temperaturile vor scadea usor fata de intervalul precedent. In Capitala maxima va ajunge la 26 de grade. Cerul va fi variabil, iar spre dupa-amiaza si seara, norii ar putea cerne ploi de scurta durata. La munte, vremea va fi placuta si insorita, in primele ore, spre dupa-amiaza fiind posibil sa cada ploi, insa specialistii spun ca vor fi scurte si neinsemnate cantitativ. Pe litoral va fi mai racoare ca zilele trecute si s-ar putea ca turistii sa aiba nevoie sa se adaposteasca din calea ploilor de scurta durata si a intensificarilor vantului.

336 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger