AcasăNewsCum si-a batut joc Rihanna de banii a 50.000 de romani

Cum si-a batut joc Rihanna de banii a 50.000 de romani

Venita in Romania plina de fente si figuri plus 100 de oameni in staff, din care numai 10 muzicieni si una bucata bucatar, Rihanna si-a batut joc de spectatorii sai intr-un mare fel. Spectatcolul, denumit pompos de organizatori “The Event”, a fost cel mai mare fas din cel putin ultimii 10 ani de concerte de prin Romania.

Esecul este semnat de marii promoteri Marcel Avram si amica sa din Capitala, patroana D&D East Entertainment, Dana Denisa Sandulescu, ambii trebuind sa-si bage capul in nisip pentru cel putin un an numai pentru ca si-au batut joc de banii a 50.000 de tineri care au dat parale grele pe bilete. O asemenea teapa nu a fost trasa pe la noi de multa vreme, se aude, bre, organizatorilor de abureala pe scena? Apropo, iata preturile platite pentru nimic: Tribune – 648.00 lei, Diamond Circle –  572.40 lei, Golden Circle – 464.40 lei, General Access – 194.40 lei. Cu mentiunea ca 75 % din spectatorii care au stat in “General” mai bine o urmareau pe Rihanna pe youtube, caci altfel le era imposibil s-o vada pe scena pe diva din Barbados. Cat despre spectacol, ce sa mai vorbim, a fost o catastrofa. Mai intai, cantareata a intarziat o juma’ de ora, apoi intreg spectacolul a durat fix 75 de minute, iar cei mai isteti dintre platitorii de bilete si-au parasit locurile cu mult inainte de final. Evident, nu s-a cerut niciun bis, ar fi fost penibil sa fie altfel! De cantat, Riri a cantat ca la nunta, fara tragere de inima, iar la capitolul vestimentatie si show, Delia o bate cu ochii inchisi. Delia schimba costume fara numar, iar Rihanna a avut numai… doua. Econoama diva asta! Ca ziceam de cantat, exista voci care spun ca Riri a fost “ajutata” la anumite melodii de cunoscutul playback, salvarea universala a vocalistilor fara voce. Daca e adevarat, si aici o bate Delia fara drept de apel. Ca sa fie treaba cat mai de cacao, armata de tehnicieni ai cantaretei n-a putut evita niste defectiuni tehnice de-a dreptul jenante. Spre exemplu, cele doua ecrane amplasate in lateralele scenei  nu au functionat pret de minute bune, ceea ce a dat un start penibil show-ului si asa straveziu ca o anemie cronica. Macar sonorizarea a fost ceva mai buna, spre bucuria vecinilor din Piata Constitutiei. Si, colac peste pupaza, Rihanna ne-a tot aratat, din respect, probabil, ca are “pasarica”. Ceea ce banuiam si noi… De altfel, nu numai spectacolul de la Bucuresti a fost unul complet ratat, ci si cel de dinainte, de la vecinii unguri. Riri a cantat la Festivalul Sziget, unde a fost de-a dreptul huiduita. Si asa ne-am lamurit, din nou, cum e cu unii muzicanti si respectul lor fata de fani.

  • La 28 de ani, s-a miscat ca o batranica
  • Biata Riri a n-a avut bani decat de doua costume de scena
  • Figuri: a cerut sa fie schimbata mocheta in ajunul spectacolului, s-a odihnit intr-o cabina decorata in alb si negru si impodobita cu trandafiri proaspat casapiti
  • A venit cu 100 de oameni, dar ne-a aratat numai ”pasarica”, lucru trecut in manualul bunelor maniere la capitolul “Crucea de piatra”
author avatar
Catalin Dumitrescu
96.866 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger