AcasăNewsCum se simt copilasii cu SHU care se afla inca in grija...

Cum se simt copilasii cu SHU care se afla inca in grija medicilor din Capitala

Dupa saptamani intregi in care mai multi copilasi au luptat cu simptomele sindromului hemolitic-uremic, care cauzeaza probleme renale si anemii, doar doi micuti se mai afla, duminica, in grija medicilor de la Spitalul de Urgenta pentru Copii „Marie Curie”.

Este vorba despre micii pacienti din Fetesti si, respectiv Brasov, despre care reprezentantii Minsiterului Sanatatii mentioneaza, in cursul acestei ultime zile ale saptamanii, in baza informatiilor primite din directia unitatii medicale amintite, faptul ca sunt internati pe sectia de Nefrologie.

In timp ce micutul din Fetesti se simte mai bine, astfel ca nu mai are nevoie sa fie supus procedurii de dializa, dar fiind in continuare monitorizat de specialisti, cel din Brasov inca nu a scapat de dializa peritoneala. Per ansamblu, vestile despre starea lor de sanatate sunt bune. In acest sens, reprezentantii ministerului au anuntat, prin intermediul unui scurt comunicat, faptul ca „starea de sanatate a celor 2 copii evolueaza pozitiv”.

Va reamintim ca avand in vedere ca micul pacient transferat la „Marie Curie” de la un alt spital din Capitala, primind diagnosticul SHU, a raspuns la tratament si s-a simtit bine, vineri a fost lasat sa plece acasa, impreuna cu de parintii sai.

sursa foto: mscurie.ro

author avatar
Cristina Stefan
84 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger