AcasăNewsCum sa furi un aisberg

Cum sa furi un aisberg

O fabrica de votca a ramas in paguba

O distilerie canadiana producatoarea de votca reclama disparitia a 30.000 de litri de  apa provenita dintr-un aisberg. Apa furata valoreaza intre 9.000 si 12.000 de dolari.

O fabrica de votca a ramas in paguba

CEO-ul Iceberg Vodka, David Meyers, a declarat ca unul dintre angajatii sai a descoperit  ca apa a disparut. Meyers a precizat ca hotii ar fi avut mult de munca ca sa ajunga sa aiba acces la apa, pentru ca era securizata cu lacat, intr-un depozit. Cantitatea de gheata topita poate sa umple un tanc petrolier, iar cazul este acum investigat de politia din regiunea istorica Port Union a provinciei canadiene Terranova si Labrador. Aici locul este cunoscut drept “aleea aisbergurilor”, gigantici munti de gheata se topesc in perioada primaverii, iar distileriile profita de acest moment pentru a recolta o singura data pe an apa de o puritate absoluta. „Avem doar o perioada scurta pe an cand putem sa recoltam. E ca strugurele pentru industria vinului”, a adaugat directorul Iceberg Vodka. Apa provenita din aisberguri este folosita  si de alte firme locale pentru produsele cosmetice si de ingrijire a pielii, dar si de o alta companie de bauturi alcoolice care vinde berea marca „Berg”.

author avatar
Andrei Coman
298 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger