AcasăNewsCum s-au facut de ras politistii din Timis

Cum s-au facut de ras politistii din Timis

Politistii din comuna Sacosu Turcesc, judetul Timis, au mari sanse sa intre in Cartea Recordurilor, dupa ce au acceptat scuza unui agresor care ar fi precizat ca victima are rani la cap din cauza unui … mar cazut din pom.

Fortele de ordine au intervenit intr-un scandal produs intre doi vecini si l-au gasit pe unul dintre barbati plin de sange. Victima a fost transportata in stare de coma la spital si se zbate intre viata si moarte.

Culmea este ca, in momentul in care a fost interogat, agresorul a afirmat ca vecinul sau prezenta rani la cap din cauza unui … mar cazut din pom. Incredibil, dar adevarat, politistii au inghitit explicatia si l-au lasat liber pe agresor.

Exclusivtm.ro anunta ca, totusi, intr-un final, agresorul a fost retinut, dupa ce medicii legisti le-au transmis politistilor ca, cel mai probabil, victima s-a ales cu ranile respective dupa ce a fost lovit cu o bata in cap. Agresorul si-a recunoscut, in cele din urma, vina si risca sa petreaca ani grei dupa gratii in cazul in care vecinul sau isi pierde viata.

Pentru ca tabloul tragi-comic al incidentului sa fie complet trebuie precizat ca scandalul a izbucnit dupa ce vaca victimei a patruns in curtea agresorului si a produs mai multe pagube, moment in care agresorul si-a pierdut cumpatul si a sarit la bataie.

sursa foto: opiniatimisoarei.ro

author avatar
Cristi Ionita
480 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger