Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Cum s-a vazut la Cotroceni anuntul ministrului Toader

Cum s-a vazut la Cotroceni anuntul ministrului Toader

Autor:

Pana sa ajunga la Presedintie propunerea inaintata de catre ministrul Justitiei, s-a aflat deja un punct de vedere.

 

iohannis2 350x233 Cum s a vazut la Cotroceni anuntul ministrului ToaderConcret, intr-o prima reactie venita dinspre Presedintie, pe fondul deciziei anuntate de catre minsitrul Justitiei, joi seara, aceea de a declansa procedura de revocare a sefei Directiei Nationale Anticoruptie, opinia publica afla faptul ca la Cotroceni urmeaza sa se analizeze “aprofundat” raportul privind activitatea manageriala a DNA.

In comunicatul postat pe site-ul Presedintiei se invoca o “lipsa de claritate” in prezentarea raportului in cauza. Si se mentioneaza cat se poate de clar faptul ca seful statului nu si-a schimbat punctul de vedere cand vine vorba de activitatea DNA-ului si a conducerii sale, in speta a Laurei Codruta Kovesi.

Redam in cele ce urmeaza, integral, mesajul de la Cotroceni:

“Referitor la Raportul privind activitatea manageriala a Directiei Nationale Anticoruptie, prezentat joi, 22 februarie a.c., de catre ministrul Justitiei, Administratia Prezidentiala face urmatoarele precizari:

Din cauza lipsei de claritate in prezentarea Raportului privind activitatea manageriala a DNA si avand in vedere ca evaluarea activitatii DNA si a conducerii acestei institutii de catre Presedintele Romaniei difera de cea a ministrului Justitiei, se impune o analiza aprofundata a acestui document, care urmeaza sa fie realizata la nivelul Administratiei Prezidentiale de catre departamentele de specialitate.

In repetate randuri, Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, s-a declarat multumit de activitatea DNA si a conducerii sale, punct de vedere pe care si-l mentine in continuare.

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va uza de toate prerogativele constitutionale pentru asigurarea functionarii unei justitii independente si pentru consolidarea statului de drept.”


2 comentarii to Cum s-a vazut la Cotroceni anuntul ministrului Toader

  1. Catrina

    Presedintele este multumit de activitatea Codrutei, sau este multumit ca-l apara pe Schweighofer, partenerul lui de afaceri cu care taie padurile romaniei.

  2. Ipu

    Aici trebuia un pic de strategie. Imediat cand ai anuntat demisia-automat puneai raportul pe un site routat sa nu poata fi floodat si posta militara ducea raportul la Cotroceni. Din ce am auzit numa o demite sigur ca a promis resetarea si cand o sa ajunga la ambasade nu poti face altceva decat ce zice un profesionist. Altfel te faci de ras diplomatic si popular.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!