Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Cum s-a gandit Guvernul sa ii ajute pe tinerii “care vor sa invete o meserie cautata si bine platita”

Cum s-a gandit Guvernul sa ii ajute pe tinerii “care vor sa invete o meserie cautata si bine platita”

Autor:

In ziua in care s-a dat ultima proba scrisa din prima sesiune a Bacalaureatului din acest an, absolventii de liceu si nu numai ei afla ca actualii guvernanti se gandesc la tinerii care vor sa aiba meserii bine remunerate.

 

dancila Cum s a gandit Guvernul sa ii ajute pe tinerii care vor sa invete o meserie cautata si bine platitaIn aceasta idee, apare o noua autoritate, ce are drept scop “pregatirea viitoarelor generatii pentru piata muncii”, din cate a anuntat prim-ministrul, joi, in prima parte a sedintei saptamanale de Guvern, in cadrul careia urmeaza sa se infiinteze acest for.

Planul este ca noua institutie, Agentia Nationala pentru Formare Profesionala Initiala in sistem dual, sa gestioneze relatia intre cerere si oferta de locuri de munca “in diferite domenii economice” si sa si gaseasca solutii pentru cei care vor sa se formeze profesional.

Din cate a sustinut Dancila, guvernantii isi propun astfel sa vina “in ajutorul tinerilor care vor sa invete o meserie cautata si bine platita”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!