AcasăNewsCum s-a bagat nasul lui Bercea Mondial singur dupa gratii!

Cum s-a bagat nasul lui Bercea Mondial singur dupa gratii!

Radu Birea chiar ca s-a inecat ca tiganul la mal! El a fost saltat de”mascati” si va infunda probabil puscaria, dupa ce a avut neinspirata idee de a se duce singur la procurorii de la DNA Constanta, carora le-a predat mai multe documente falsificate.

Radu Birea a chemat practic „mascatii” dupa el!

Intr-o prima faza, chiar si-a indeplinit scopul vizat, si anume „infundarea” lui Eugeniu Mija, care a fost arestat pentru luare de mita si tentativa de trafic de influenta pe langa sefii Consiliului Judetean Constanta.

Toate rubedeniile interlopului Bercea Mondial ajung dupa acesta pe arest…

Insa, din nefericire pentru el, nasul celebrului interlop Bercea Mondial nu s-a oprit aici. Si, cu o incapatanare demna de o cauza mai buna, a inceput sa-i „asasineze” pe procurorii anticoruptie, sa se uite si pe contractele lui si sa il ajute sa isi recupereze miliardele pe care sustinea ca le are de primit de la cinci primarii din judetul Constanta.

Timp de cateva luni, procurorii l-au tot pasat, spunandu-i ca sunt in concediu. Dar cum Birea ii tot batea la cap, in cele din urma i-au facut hatarul. Si uite asa au descoperit ca respectivele contracte erau falsificate grosolan, sumele pe care intr-adevar le avea de incasat pentru montarea unor stalpi metalici de iluminat fiind „umflate” din pix chiar de catre Birea.

author avatar
Toni Matei
608 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger