AcasăNewsCum raspunde Toader concluziei ca "a pacalit" PSD

Cum raspunde Toader concluziei ca „a pacalit” PSD

Dupa ce a venit la Parlament doar pentru a constata ca motiunea indreptata impotriva sa de PNL si USR se amana din lipsa de cvorum, ministrul Justitiei a stat de vorba cu presa.

Intrebat cum comenteaza recentele declaratii ale sefului PSD -cum ca „ne-am lasat pacaliti, tot partidul, cred ca domnul Toader ne-a pacalit”, facute cu referire la anuntatele ordonante de urgenta care nu s-au mai concretizat- oficialul guvernamental s-a ferit sa dea o replica. „E o afirmatie cam severa, iar eu nu imi permit sa dau un raspuns pe masura (…) nu cred ca e necesar sa explic eu, necesar e sa inteleaga dansii”, a declarat Toader.

181 afisari

6 COMENTARII

  1. Dar Tudorica a mai adaugat ca ,, codurile penale vor merge la aprobare in parlament” . Coroborand cu spusele lui Dragnea , care nefiind actor a fost citit de romani , reiese ca este fals tot ce a spus despre Tudorica, cum ca , nu este ruda cu el si ca a fost asumat de PSD , dar nu se stie .Adevarul este ca Dragnea va scapa de inchisoare si va rezolva si cu codurile penale . Gandirea a fost a Tudoricului care a crezut ca ii duce pe romani. Nu , este asa , tov. Procuror care ti – ai luat doctoratul in drept la prestigioasa universitate din BALTI- Republica Moldova. Deci prezenta Tudoricului la Comisie de la Venetia a fost ca prestatia la UE a fetei lui Basescu si Gigi Becali.

  2. Dar Tudorica a mai adaugat ca ,, codurile penale vor merge la aprobare in parlament” . Coroborand cu spusele lui Dragnea , care nefiind actor a fost citit de romani , reiese ca este fals tot ce a spus despre Tudorica, cum ca , nu este ruda cu el si ca a fost asumat de PSD , dar nu se stie .Adevarul este ca Dragnea va scapa de inchisoare si va rezolva si cu codurile penale . Gandirea a fost a Tudoricului care a crezut ca ii duce pe romani. Nu , este asa , tov. Procuror care ti – ai luat doctoratul in drept la prestigioasa universitate din BALTI- Republica Moldova. Deci prezenta Tudoricului la Comisie de la Venetia a fost ca prestatia la UE a fetei lui Basescu si Gigi Becali.

  3. Este ok sa-ti dai cu parerea,chiar daca o repeti de multe ori si idem,ajuta la descarcare de stres si face bine la hemoroizi.TT-l are pregatire profesionala indiferent unde si-a facut studiile,unii le-au desavarsit pe la Moscova,altii la Whashington,altii la Paris sau Londra,insa din punct de vedere al demostrarii acestor studii=zero.TT-l i-a cam tras pe sfoara pe guvernantii actuali si o va mai face pentru ca il duce mintea,sigur are el unul sau mai multe planuri de actiune si face parte din jocul politic la un nivel inalt de putini dibuit.Astept urmarile si nu concluzionez nimic pentru ca nu cunosc aceste planuri,doar imi dau cu parerea cao descarcare de stres numai.

  4. Tot ce tine de justitie si legi tre dezbatut in Parlament. Nu sunt legi interioare de urgenta in privinta stingerii incendiilor in padure sau cum sa aloci bani si resurse la o inundatie data. Atunci si doar atunci apelezi la OGU o ordonanta speciala care ce prevede? O urgenta a statului data care urmareste o situatie critica la care suntem martori cu totii si care necesita ajutoare guvernamentale urgente. Restul legilor le dezbate Parlamentul si Senatul in ciclul firesc. O camera vot a doua vot presedinte CCR reintoarcere imbunatatire retrimitere monitor…

  5. Guvernul e numit politic. Parlamentul e vocea poporului. E votat de noi trebuie sa treaca totul acolo. Raspunderea e a lor ce fac bine si ce nu se rasfrange la urne. Guvernul se poate roti nu e presat f tare de stampila.

  6. Parlamentul are obligatia sa reglementeze f f bine OGU-rile pentru a da o libertate guvernului dar a restrange acolo unde isi vara mucii in fasole.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger