AcasăNewsCum raspunde ministrul Justitiei acuzatiei ca ar fi facut public un document...

Cum raspunde ministrul Justitiei acuzatiei ca ar fi facut public un document confidential

In cursul zilei de sambata s-a vehiculat varianta ca ministrul ar fi facut public un document al Inspectiei Judiciare care nu ar fi fost destinat publicitatii, in speta un raport care nu ar fi fost finalizat. Totul, in privinta raportului referitor la activitatea manageriala la DNA, in baza caruia cere revocarea sefei Directiei.

Tudorel Toader si-a spus punctul de vedere, invocand faptul ca respectivul raport nu ar fi secret sau confidential si ca ar fi cerut o parere de la specialistii din Minister.

”In primul rand, intr-o conferinta de presa, cineva a folosit parti din continutul si concluziile respectivului raport. (…) Raportul (…) este public deja pe o revista electronica de profil juridic. (…) caracter confidential si nu secret, atat timp cat este in lucru la Inspectia Judiciara, cat nu s-a pus rezolutia si raportul nu este inca trimis la CSM. Raportul despre care vorbiti este finalizat, are rezolutie, trimis la IJ, (…) nu intra nici sub caracter confidential, daramite sub cel de secret (…). Inainte de a-l face public am consultat specialistii in pastrarea datelor clasificate din MJ, spunandu-mi-se ca nu este nicio problema. (…) Cineva din presa imi spunea ca a luat legatura cu Inspectia Judiciara si a primit absolut acelasi raspuns, (…) in sensul ca nu este nicio problema in a fi folosit public”, a explicat, printre altele, Tudorel Toader, intr-o interventie telefonica la Antena 3.

author avatar
Andrei Coman
229 afisari

1 COMENTARIU

  1. Mafia statala din aceasta Colonie,numita de basau Romanica,va incerca sa-i fabrice un dosar acestui ministru,prea bine pregatiti pentru functia actuala,sa sperma ca nu va reusi faptura inca sefa la dna-sprijinita fatis de guvernatorul coloniei.Hashishtagistii se mobilizeaza pentru manifestatii de sustinere a fapturii slab pregatite pentru functiile in care a fost numita in ultimii 12 ani,sa vedem cata materie sustinatoare,sub diferite forme de la lichida la fainoase,va fi distribuita in piata unde va avea loc manifestatiile sposorizate de mafia statala si din exterior si din colonie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger