Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Cum raspunde Dragnea atacului lui Ponta cu referire la Sistem

Cum raspunde Dragnea atacului lui Ponta cu referire la Sistem

Autor:

N-a trecut multa vreme de cand s-a aflat despre afirmatiile lui Ponta la adresa actualului lider PSD si, totodata, fostului sau coleg din fruntea formatiunii pesediste, din care cel dintai a fost exclus intre timp, ca Liviu Dragnea a dat o replica.

 

Victor Ponta Liviu Dragnea USL bilant 2 ani Narcis Pop 41 Cum raspunde Dragnea atacului lui Ponta cu referire la SistemDupa ce fostul premier a facut referire la presupuse negocieri cu Sistemul, intrebat de jurnalisti, la Parlament, cum vede aceste afirmatii, Dragnea a dat un raspuns scurt. “Nu am ce sa comentez. Nu, nu este asa”, a sustinut seful PSD.

Intrebat daca, totusi, daca nu-l deranjeaza, Liviu Dragnea a replicat: “deranjeaza pe toata lumea, dar este o mica parte din corul mare care critica, cearta si ataca PSD-ul (…) nu e preocuparea mea principala.

“PSD-ul are in acest moment toata puterea. Toata puterea din PSD este la Liviu Dragnea, nu mai misca nimeni in PSD. Cum o foloseste? Din punctul meu de vedere o foloseste foarte rau. (…) Iar toate celelalte povesti cu lupta cu Sistemul… nu a fost nimeni mai prieten cu Sistemul si mai dornic de intelegeri cu Sistemul decat Liviu Dragnea, doar ca Sistemul l-a pacalit. De doua ori am fost eu de fata”, a sustinut Ponta, intr-un interviu acordat stiripesurse.ro, fostul premier facand referire la doua presupuse intelegeri – “dosarul 1 si dosarul 2. Ca nu i se va intampla absolut nimic si ca poate sa stea linistit”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!