Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Cum ramane cu Loteria Vizelor. Ce a anuntat Trump

Cum ramane cu Loteria Vizelor. Ce a anuntat Trump

Autor:

In primul sau discurs despre starea natiunii, Donald Trump a adus in discutie, printre altele, Loteria Vizelor si inchisoarea Guantanamo Bay.

 

discurs 350x174 Cum ramane cu Loteria Vizelor. Ce a anuntat TrumpPrezent in Congres, liderul de la Casa Alba a facut referire – la implinirea unui an de mandat – la Loteria Vizelor, programul prin intermediul carora romanii si persoane din alte state puteau primi, la capatul unei proceduri minutioase de selectie a cererilor, permis de sedere in SUA. SI nu a venit deloc cu vesti bune pentru cei care isi puneau speranta sa ajunga dincolo de Ocean. “Incheiem Loteria VIzelor, un program care da la intamplare carti verzi, fara a tine cont de abilitati, merit sau de siguranta poporului american”, a afirmat Trump, anuntul sau fiind primit cu apaluze. “E timpul sa ne indreptam spre un sistem de imigrare bazat pe merit”, a mai sustinut Trump.

Totodata, oficialul american a dezvaluit ca a semnat un decret prin care a dispus sa “mentina deschise facilitatile” de detentie de la Guantanamo.

foto: captura youtube    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!