AcasăNewsCum le face MAMA ESCA educatie sexuala copiilor ei

Cum le face MAMA ESCA educatie sexuala copiilor ei

Ştirista a dat-o direct pe idei ultralibertine

Nu demult am prezentat in paginile „National” cu ce se ocupa fiica Andreei Esca la nici 16 ani: mersul prin cluburi, purtatul de fuste ultramini si saruturi demne de filmele pentru adulti cu iubitul ei, unul dintre protejatii lui Velea. Totul a fost bine ilustrat cu poze postate chiar de copila pe conturile ei de Facebook si Instagram.

Ştirista a dat-o direct pe idei ultralibertine

Acum, Esca iese intr-un tabloid central cu un articol despre inteleptele ei invataturi si isi lauda principiile dupa care le face educatie copiilor ei. Unul ar fi acesta: „consider ca atata vreme cat ei sunt fericiti (copiii –n.n.) si multumiti, asta e important”.  Evident, aceasta pozitie este subtire. Pe aceasta idee, baiatul ei poate sa fie fericit cand fierbe pisici in ulei, iar fata cand…, pardon, intelegeti ce vreau sa spun.

O muica nemodel

Un al doilea printip se refera chiar la fata Alexia si suna asa: “Eu nu vreau ca Alexia sa fie cum sunt eu, vreau sa fie fericita cum e ea. Cred ca cele mai bune sfaturi pe care le-as da oricui ar fi sa faca un lucru cu pasiune, sa aiba coloana vertebrala, sa munceasca si sa respecte munca sa si a celor din jur, sa fie un om de echipa si sa fie un om bun. E foarte important la sfarsitul zilei sa fii impacat cu tine. Aici se pare ca stirista a reusit: dupa pozele pe care le posteaza cu manuta ei, Alexia saruta ca o maestra, deci face un lucru si cu pasiune, si bine muncit. N-avea nici 16 ani cand deja “muncea cu pasiune” si era si un om de echipa. O echipa in doi… Deci, astea sunt grijile Escai fata de copiii ei, caci, in rest spune ea, kinderii iau note bune. La ce? Pai, baiatul e atras de matematica, si fata de limba franceza. Dar, cum scriam si mai sus, de faza cu limbile straine stiam deja …

Confunda datul pe sticla cu grija materna

Evident, o stie orice mama si orice tata de pe planeta, altele sunt adevaratele griji ale parintilor unei fete de 16 ani, nicidecum faptul ca il lasa pe iubitul acesteia s-o smotoceasca prin parcuri si apoi, copila, ca sa se laude cu aceste vitejii, le posteaza pe Facebook, sa o vada tot poporul de ce e capabila. Unei mame adevarate i-ar crapa obrazul de rusine. Cat despre relatia cu scoala, Esca nu a ajuns niciodata la vreo sedinta cu parintii, pentru ca e la munca, la TV, la orele alea. Bravo, rar asa mama. Atenta, grijulie si interesata de viitorul odraslelor.

Partii morale ii lipseste exemplul pozitiv

Mai baiguie Esca ceva si despre morala si coloana vertebrala, ceea ce ne face foarte atenti. Probabil ea se considera un exemplu si din acest punct de vedere. Pai, atunci sa le aduca la cunostinta copiilor si ceea ce vorbesc apropiatii lui Adrian Sarbu. Legenda spune ca stirista “l-a facut” pe mogulul care a inventat-o de vreo 600.000 de euro, banuti pe care Sarbu nu-i va vedea nici pe lumea cealalta. Ba, l-a luat la misto, scriindu-i cateva randuri in zeflemea, atunci cand a ajuns mogulul in arest. Asa ca, la capitolul morala, mama Esca poate sa ne mai slabeasca, caci aici e clar corigenta. Si apoi, ce discernamant poate avea Alexia, care la 15 ani si un pic a inceput sa posteze imaginile de care vorbeam mai sus. Deci, nu putem spune ca fata are vreo vina, dar, probabil, mama Esca s-a gandit s-o promoveze, s-o scoata in evidenta, fie si printr-un scandal. Urat suflet de mama!

author avatar
Andrei Coman
1.840 afisari

6 COMENTARII

  1. Bai oameni, femeia asta e de o falsitate incredibila. Sa ne mai lase cu familia ei perfecta, salariul ei imens si viata ei de printesa.

  2. Andreea esca e ahtiata dupa imagine. Face totul pentru a poza in femeia si mama perfecta. Si sa recunoastem, ne-am cam saturat de fata ei pe sticla. Chiar nu se mai gaseste nimeni? Chiar nu vreau sa o vad si cand va avea 60 de ani. Expirata!!!

  3. Hehe, ce posteaza fii sa pe fb sau instagram e nimic pe langa ce destrabalari face. Libertina ca ma’sa. Sunt unii care chiar stiu ce zic. Chiar si barba’su stie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger