AcasăNewsCum le-a nenorocit Dinu Patriciu pe femeile din viata lui

Cum le-a nenorocit Dinu Patriciu pe femeile din viata lui

Lacomia le-ar putea lasa fara copii pe doua dintre femeile din viata milionarului Dinu Patriciu. Cauzele care ar putea duce la decaderea din drepturile parintesti a chinezoaicei Melanie Chen si a Anei Patriciu, fata magnatului? Dosarele penale intocmite pe numele lor sau felul in care-si trateaza fetitele, de dragul banilor…

Dinu Patriciu isi foloseste fiicele pe post de carne de tun in afacerile dubioase

Noi amanunte ies la iveala despre chinezoaica Melanie Anne Chen, cea care a reusit sa puna stapanire pe imperiul lui Dinu Patriciu. Aceasta a aparut in peisaj in timp ce fostul miliardar avea o relatie extraconjugala cu o anume Diana, o fosta stewardesa de-a sa.

Chinezoaica Melanie Anne Chen a pus mana pe averea fostului miliardar

Chiar daca era insurat cu Dana, Dinu Patriciu avea o relatie veche cu amanta Diana si chiar i-a platit acesteia constructia unei case, iar pentru nivelul din Romania, i-a facut cadouri foarte scumpe (genti de firma, ceasuri de aur), avand insa obiceiul ca dupa aceea sa le ceara inapoi.

Ana Patriciu este cercetata penal fiindca nu a platit taxele firmelor pe care le administreaza

Cand chinezoaica Melanie Chen a intrat pe fir cu Dinu Patriciu stia de aceasta relatie, dar a constientizat faptul ca banii pe care poate pune mana nu se compara cu ciurucurile primite de Diana.

Cercetate penal

Sifonarea banilor familiei lui Dinu Patriciu a inceput imediat dupa vanzarea Rompetrol. Mecanismul financiar prin care chinezoaica Melanie Chen si avocatul penal Jaap Rotgans au ascuns averea familiei, folosindu-se si de fetele lui Dinu Patriciu, va fi publicat in curand de ziarul „National”.

Regizorul Bogdan Moldoveanu, alias „Hypno”, a refuzat, ieri, sa faca vreun comentariu

Cotidianul nostru a intrat in posesia unor documente care le incrimineaza pe chinezoaica Chen si pe fiicele lui Patriciu, pe care le va pune la dispozitia organelor de cercetare penala.

Lado Gurgenidze (foto), fost prim-ministru al Georgiei, chinezoaica Melanie Chen si avocatul Jaap Rotgans fac parte din Consiliul de Supraveghere al bancii Liberty, in spatele careia se afla Dinu Patriciu

Acestea demonstreaza, fara niciun dubiu, faptul ca, in nemernicia lui, Patriciu isi foloseste propriile fiice drept scut, punandu-le sa semneze documente.

Melanie Chen

Faptul ca Ana Patriciu si Melanie Chen au ajuns sa fie cercetate penal (chinezoaica are trei dosare penale in Romania, iar fiica lui Dinu Patriciu are dosare penale facute de ANAF, pentru neplata taxelor catre stat ale firmelor pe care le administreaza – n.r.) poate sa atraga pierderea custodiei copiilor acestora.

„Ginerele” secret, un pericol

Jaap Rotgan

In aceasta situatie, tatal Carolinei, fetita Anei Patriciu, ar putea cere incredintarea copilei de in varsta de aproape trei ani, pentru ca aceasta sa nu creasca intr-o familie vanata de oamenii legii, cu procese si dosare penale. De altfel, chiar chinezoaica a afirmat in cercuri restranse ca tatal Carolinei ar putea fi un real pericol. Melanie Chen chiar i-a atras atentia Anei ca si ea, si Dinu Patriciu sunt ingrijorati de faptul ca tatal Carolinei ar putea sa aiba pretentii la averea lui Patriciu.  Mai mult, avand in vedere faptul ca Melanie Chen lucreaza cu Dinu Patriciu la dezmostenirea sotiei milionarului, Dana Patriciu, dupa cum „National” a dezvaluit recent, este lesne de inteles faptul ca nici Ana Patriciu nu va vedea vreun leu din agoniseala magnatului. Totusi, in legatura cu toate acestea, presupusul tata al Carolinei, regizorul Bogdan Moldoveanu, a refuzat, ieri, sa faca vreun comentariu. „Nu am ce sa comentez. Nu este nimic adevarat”, a declarat, sec, Moldoveanu.

Copilarie traumatizanta

In  acelasi timp, si Melanie Chen ar putea ramane fara fetita ei, Gabriela, in varsta de noua ani. Comportamentul iresponsabil al chinezoaicei rezulta din declaratiile unei angajate din casa lui Dinu Patriciu, care a povestit faptul ca Melanie isi obliga fetita, care avea opt ani la acea vreme, sa doarma in acelasi dormitor cu Dinu Patriciu, care, macinat de boli, facea des crize de ficat si scuipa sange, sub privirile ingrozite ale micutei. In aceste conditii, nu este exclus ca tatal natural al Gabrielei, afaceristul suedez Peter Ahl, sa ceara incredintarea copilei, pentru ca aceasta sa creasca intr-un mediu decent, intr-un adevarat camin. Si totusi, nu doar aceste „performante” o recomanda pe chinezoaica lui Patriciu, ci si statutul de „devoratoare  de miliardari”. Reporterii „National” au aflat ca Melanie Chen nu ascunde doar povestea halucinanta a santajului de la compania „Morgan Stanley” (si-a acuzat sefii de discriminare, pentru a obtine o despagubire de un milion de euro si prelungirea contractului cu inca un an), ci si faptul ca Dinu Patriciu este al treilea miliardar pe care il lucreaza ca la carte. Iata cum cele doua femei apropiate fostului miliardar Dinu Patriciu (chinezoaica Melanie Chen si fiica lui, Ana Patriciu), din dorinta lor de a se infrupta din banii acestuia, ar putea pierde dreptul asupra propriilor copii…

Suspecti in Georgia

Mecanismul prin care chinezoaica Melanie Chen si „avocatul diavolului” Jaap Rotgans vor sa ascunda averea lui Patriciu este demn de un roman de spionaj ieftin, la care au participat de la inalti demnitari din Georgia (vezi cazul Liberty Bank), pana la companii din Cipru si din British Virgin Islands. Prin Liberty Bank din Georgia, Dinu Patriciu si Lado Gurgenidze, fostul prim-ministru al statului respectiv, au sifonat banii guvernului georgian, fapte pentru care cei doi vor fi pusi sub acuzare in Georgia. Cine face parte din Consiliul de Supraveghere a bancii Liberty? Culmea, chiar fostul premier Gurgenidze, Melanie Chen si… avocatul Jaap Rotgans!

Nu ratati ziarul „National” din zilele urmatoare, pentru a afla la ce mecanism financiar au recurs chinezoaica Melanie Chen si avocatul Jaap Rotgans pentru a ascunde averea lui Dinu Patriciu! Vedeti tot atunci cum a sifonat Dinu Patriciu cu partenerii din Georgia banii guvernului Georgian!

author avatar
Dan Bratu
9.366 afisari

2 COMENTARII

  1. Nea Dinule , nene Paturica , te duci la puskerie bre tataie bre…
    asa cum ceilalti adversari declarati ai lu’Chioru’ au terminat in genunchi , taras,vai mama lor disputele cu Base( SOV,Nastase,jiji) , asa si matale tot pe tobogan o sa te duci…..zmardoiule….creadeai ca ai scapat dupa ce ai facut blat cu Petromidia??!…milogule…
    Tu mai esti , tu si Felix Motanu Traducatoru’……
    Va arde Chioru’ in original , o sa vedeti…. bea 1 blanc de Jack ca baietzii si hop-tzup, la mickidumba cu voi!!!!:))))))) :))) :)))

  2. Este averea tarii. Luati-o pana nu este prea tarziu! Degeaba a marit guvernul salariile la ANI? FACETI-VA DATORIA!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger