AcasăNewsCum iti aperi copilul de un atac armat? Ii cumperi rucsac antiglont!

Cum iti aperi copilul de un atac armat? Ii cumperi rucsac antiglont!

Pentru ca in ultimul timp au fost mai multe atacuri armate, americanii s-au gandit sa inventeze ceva pentru parintii grijulii care vor sa-si protejeze copiii.

Daca pana acum erau unii americani care se temeau sa-si mai trimita copiii la scoala din cauza vreunei atac armat, alti compatrioti au gasit o solutie destul de buna pentru acestia: rucsacul antiglont. Nici profesorii nu au fost omisi din aceasta ecuatie, motiv pentru care s-a inventat si tablita blindata.

Din cauza frecventelor atacuri armate ce au avut loc in diferite scoli si in universitati de peste Ocean, o companie din Statele Unite, care produce echipamente si protectii blindate, s-a gandit sa vina in ajutorul parintilor, dar si a profesorilor. Astfel au fost inventate rucsacul antiglont si tablita blindata. Rucsacul este menit sa-i apere pe copii atunci cand fug din calea vreunui atac armat, fiind folosit pe post de scut de protectie.

Tablita blindata este destinata profesorilor. Este de culoare alba si se poate scrie pe ea, apoi se poate sterge. Cadrele didactice isi vor putea tine lectiile cu ajutorul unei astfel de tablita, iar in cazul unui atac o poate folosi drept scut de protectie. Pe spatele tablitei, inventatorii au pus doua manere cu ajutorul carora scutul va putea fi tinut in dreptul capului sau al organelor vitale.

Preturile inventiilor sunt destul de accesibile si se vand deja ca painea calda. Tablitele pot fi achizitionate cu 100 sau 300 de dolari, depinde de marime, in timp ce un rucsac costa in jur de 300 de dolari.

author avatar
Andra Nesu
164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger