AcasăNewsCum isi baga Rusia coada in alegerile europarlamentare

Cum isi baga Rusia coada in alegerile europarlamentare

Serviciile secrete din Germania avertizeaza ca administraţia Putin depune eforturi pentru influenţarea rezultatelor scrutinului organizat in ţarile Uniunii Europene pentru desemnarea membrilor Parlamentului Europea.

Agentii nemti sustin ca Rusia acţioneaza prin susţinerea partidelor eurosceptice, prin campanii in presa şi prin intermediul reţelelor de socializare online pentru a influenţa rezultatul scrutinului europarlamentar. Alegatorii tineri sunt principala ţinta a campaniei serviciilor secrete ruse, avertizeaza oficiali din cadrul agenţiilor de informaţii germane. Scrutinul europarlamentar se va desfaşura in perioada 23-26 mai in toate ţarile membre ale Uniunii Europene. Bineinteles, administraţia de la Moscova a negat ca ar incerca influenţarea scrutinului europarlamentar, precizand ca nu se implica in afacerile politice ale altor ţari. Rusia este acuzata, de asemenea,  ca a intervenit pentru influenţarea scrutinului prezidenţial desfaşurat in Statele Unite in 2016.

author avatar
Andrei Coman
251 afisari

2 COMENTARII

  1. Rusia este acuzata, de asemenea, ca a intervenit pentru influenţarea scrutinului prezidenţial desfaşurat in Statele Unite in 2016.
    Dar Raportul Muller a dezmintit coluziunea!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger