Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Cum isi baga Rusia coada in alegerile europarlamentare

Cum isi baga Rusia coada in alegerile europarlamentare

Autor:

Serviciile secrete din Germania avertizeaza ca administraţia Putin depune eforturi pentru influenţarea rezultatelor scrutinului organizat in ţarile Uniunii Europene pentru desemnarea membrilor Parlamentului Europea.

 

putin Cum isi baga Rusia coada in alegerile europarlamentareAgentii nemti sustin ca Rusia acţioneaza prin susţinerea partidelor eurosceptice, prin campanii in presa şi prin intermediul reţelelor de socializare online pentru a influenţa rezultatul scrutinului europarlamentar. Alegatorii tineri sunt principala ţinta a campaniei serviciilor secrete ruse, avertizeaza oficiali din cadrul agenţiilor de informaţii germane. Scrutinul europarlamentar se va desfaşura in perioada 23-26 mai in toate ţarile membre ale Uniunii Europene. Bineinteles, administraţia de la Moscova a negat ca ar incerca influenţarea scrutinului europarlamentar, precizand ca nu se implica in afacerile politice ale altor ţari. Rusia este acuzata, de asemenea,  ca a intervenit pentru influenţarea scrutinului prezidenţial desfaşurat in Statele Unite in 2016.


2 comentarii to Cum isi baga Rusia coada in alegerile europarlamentare

  1. CD

    Rusia este acuzata, de asemenea, ca a intervenit pentru influenţarea scrutinului prezidenţial desfaşurat in Statele Unite in 2016.
    Dar Raportul Muller a dezmintit coluziunea!!!

  2. Geromino

    Lasa ca-l aranjeaza el ea tusica Angelica pe livid!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!