AcasăNewsCum isi ”sponsorizeaza” Omniasig fostii angajati

Cum isi ”sponsorizeaza” Omniasig fostii angajati

Constantin Buzoianu a fost coleg cu Doina Preotu, iar dupa ce a ajuns sef la CSA, fiul lui a infiintat o firma cu sotul avocatei

Sotia asociatului lui Buzoianu jr., despre care „National” a dezvaluit ca a fost avizata ca lector de catre CSA, continua sa incaseze bani de la Omniasig, desi nu mai este angajata companiei.

Constantin Buzoianu a fost coleg cu Doina Preotu, iar dupa ce a ajuns sef la CSA, fiul lui a infiintat o firma cu sotul avocatei

Compania Omniasig este ca un sac fara fund. Capusata de fostul director,  implicata in afaceri cu agentia de publicitate detinuta de Sorin Buzoianu – fiul lui Constantin Buzoianu, fost consilier al directorului general Omniasig, actualmente presedinte al Comisiei pentru Supravegherea Asigurarilor – compania continua sa vireze bani in conturile fostilor angajati.

Fosta sefa a Directiei Juridice a companiei Omniasig a renuntat la salariu ca sa incaseze bani grei pentru fiecare dosar in parte

Este si cazul avocatei Doina Preotu, sotia lui Catalin Nardi Preotu, partener de afaceri al lui Buzoianu jr. Femeia care a condus in ultimii 11 ani departamentul juridic al Omniasig a renuntat la functia de director pe 14 februarie a.c. A infiintat un cabinet de avocatura, iar acum reprezinta, culmea, tot firma Omniasig. Doar ca acum este platita pentru fiecare dosar si pentru fiecare infatisare la tribunal.

„Eu nu vad vreun conflict de interese”

„Nu vad care este problema. Am fost angajata la ei, iar acum ii reprezint ca avocat. Eu nu vad vreun conflict de interese”, a declarat Doina Preotu pentru „National”. Despre faptul ca a fost avizata ca lector de catre institutia condusa de Buzoianu, avocata a declarat ca nu a incasat niciun leu de la Institutul de Management in Asigurari (IMA). „Orice persoana care indeplineste conditiile poate obtine avizarea ca lector in cadrul IMA. (…) Nici eu, nici sotul meu, Catalin Preotu, nu am incasat venituri din partea IMA sau CSA”, a declarat av. Preotu.

author avatar
Narcis Voica
2.487 afisari

2 COMENTARII

  1. Bufonul asta care este la conducerea CSA prin „grija” PDL se dovedeste a fi mai nociv decat chiar Angela Toncescu ( Ex-Presedinte CSA ).Un personaj sinistru, o gluma proasta facuta de catre PDL asiguratilor romani.De la un militian de la pasapoarte de la ce te poti astepta?Abuzurile si coruptia face parte din ADN-ul acestui personaj lugubru.Sa va asigurati Bine!

  2. Mai sunt si alte persone, ex-angajati OMNIASIG, care in prezent se regasesc pe statele de plata ale CSA; unul dintre acestia este Fanel Plopeanu, care a fost ‘recrutat’ de militianul Buzoianu pentru a acoperi ‘magariile’ din institutie dupa ce le-a acoperit pe cele din Omniasig.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger