AcasăNewsCum era sa fie linsat un sofer care a lovit patru biciclisti...

Cum era sa fie linsat un sofer care a lovit patru biciclisti in Capitala (VIDEO)

Circa 5.000 de biciclisti au participat, sambata, la cel mai mare protest al biciclistilor din Romania, actiunea avand loc in Capitala.

Biciclistii au traversat mai multe cartiere importante din Bucuresti, iar actiunea s-a incheiat undeva in zona Bulevardului Tineretului, nu fara incidente.

Chiar spre finalul protestului unul dintre soferii obligati sa astepte in coloana pentru trecerea biciclistilor si-a pierdut cumpatul si a apasat pedala de acceleratie.

Conform freerider.ro, soferul a lovit patru biciclisti si a fost oprit pe o strada laturalnica de un echipaj al politiei locale. Pana insa ca soferul sa fie ridicat de politisti, mai multi biciclisti au luat cu asalt bolidul si au vrut sa-si faca singuri dreptate.

Biciclistii au lovit masina cu pumnii si cu picioarele, au spart geamurile, iar soferul, panicat, a inceput sa-si sune prietenii in ajutor. Toti cei implicati in scandal, inclusiv biciclistii loviti de masina, au dat cu subsemnatul la una dintre sectiile de politie aflate in apropiere.

sursa foto: gandul.info

[youtube]Q0Fvy-BGA_g[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
408 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger